Connect with us

Editorial

Για τον κόσμο, τον Γιαννακόπουλο, τον Αταμάν, τους παίκτες… για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Δημοσιεύθηκε

-

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγυρίζει την μεγάλη επιστροφή στο Final-4, μια επιτυχία που έβαλε τέλος στις όποιες «κατάρες» και γράφει την ιστορία του Εξάστερου όπως πρέπει να γραφτεί! Τα πρόσωπα-κλειδιά που αξίζουν τη χαρά και το όνειρο που απέχει… «two more games»! Γράφει ο Κώστας Γιαταγάνας.


Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι Stoiximan

Το να περιγραφούν με λέξεις τα συναισθήματα από τη βραδιά της 7ης Μαΐου 2024 είναι κάτι από πάρα πολύ δύσκολο ως αδύνατο. Η 12ετία απουσίας από το μεγάλο ραντεβού ήταν πάρα πολύ μεγάλο διάστημα που ήταν ασύμβατο με το μέγεθος και τις απλησίαστες επιτυχίας του Παναθηναϊκού AKTOR που δεν έγινε τυχαία Εξάστερος και σε λίγο καιρό μπορεί να χρειαστεί νέο προσωνύμιο, ήτοι… Επτάστερος!

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία των Final-4 απουσίαζε για πολύ καιρό από τη διεκδίκηση του τροπαίου, έχοντας νιώσει πολλές πίκρες και χρειάστηκε να ξύσει τον πάτο του βαρελιού την προηγούμενη τριετία ώστε φέτος να επιστρέψει σαν «τσουνάμι» στην κορυφογραμμή της Euroleague, διαγράφοντας μια ανεπανάληπτη πορεία από την περσινή 17η θέση ως μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ του Final-4 στο Βερολίνο και πλέον αυτό που απομένει είναι δύο βήματα για το όνειρο και το 7ο!

Η απογοήτευση από τα 12 χρόνια ήταν συσσωρευμένη σε όλους και η φετινή ιστορική επιστροφή δεν είναι τυχαίο που έχει πυροδοτήσει τόσο μεγάλο ενθουσιασμό ενόψει του 12ου Final-4 στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης από θέσπισης του θεσμού του Final-4.

Το απίστευτο ξέσπασμα του κόσμου και του συνόλου του οργανισμού του Εξάστερου μετά το θριαμβευτικό φινάλε του Game 5 με τη Μακάμπι μόνο τυχαίο δεν είναι και σίγουρα αυτή η χαρά αξίζει σε όλους έπειτα από ένα παιχνίδι που δεν ήταν εξ αυτών που… παίζονται, αλλά από αυτά που πολύ απλά κερδίζονται, όπερ και εγένετο, γιατί… δε γινόταν να γίνει διαφορετικά!

Αξίζει… στον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα: Όλη η ομάδα, όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού περίμενε αυτή τη στιγμή της πρόκρισης στο Final-4. Από το 2012 και την τελευταία παρουσία σε Final-4 που συνδυάστηκε με «σφαγή» στον αλήστου μνήμης ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ στην Πόλη ως σήμερα η ομάδα πέρασε πολλά και πολλές πίκρες, με αποκλεισμούς με κάθε τρόπο, αλλά τώρα έφτασε η ώρα της δικαίωσης, της επιστροφής, της λύτρωσης! Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι εδώ και είναι έτοιμος για την κορυφή!Αξίζει… στον κόσμο: Η ομάδα μπάσκετ επί σειρά ετών, δεκαετιών αποτελεί το κόσμημα για τον κόσμο, το καμάρι του Συλλόγου, ο φωτεινός «φάρος» με αμέτρητες επιτυχίες και μόνιμη πηγή χαράς. Ακόμα και στις αποτυχίες, στις πίκρες, ακόμα και στην «μαύρη» τριετία όπου η ομάδα που διεκδικούσε πρόκριση στο Final-4 με μόνιμη θέση στα Playoffs βολόδερνε στις τελευταίες θέσεις με αποκορύφωμα την περσινή 17η, ο κόσμος ήταν παρών και στην παραμικρή αφορμή και ευκαιρία γέμιζε το ΟΑΚΑ, απλά για να δηλώσει τη στήριξή του, να υποδηλώσει πως η δύναμη των «πράσινων» θα είναι πάντα εκεί και θα περιμένει την αφορμή για να τη συνοδεύσει στην κορυφή.

Οπερ και εγένετο φέτος, με την πορεία πρωταθλητισμού στην κανονική περίοδο ως τη 2η θέση να φέρνει το ένα sold out μετά το άλλο και να κορυφώνεται με την ανεπανάληπτη τρέλα που επικράτησε στα Playoffs. Η Μακάμπι γνώριζε πως απέναντί της δεν είχε απλά την ομάδα του Αταμάν αλλά και τον κόσμο της, κάτι που αν δεν αντιλήφθηκε πλήρως στα δύο πρώτα ματς της σειράς, το κατάλαβε απόλυτα στο Game 5 όπου κανείς αντίπαλος δε θα γλίτωνε, μηδενός εξαιρουμένου!

Οι στιγμές του «τελικού» της σειράς ήταν συγκλονιστικές όπως η στήριξη του κόσμου που δικαιούταν ένα τέτοιο ξέσπασμα χαράς και πλέον κάνει σαν τρελός για ένα «μαγικό χαρτάκι» για το Βερολίνο!

Αξίζει… στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: Αυτά τα 12 χρόνια απουσίας από το Final-4 ήταν η μόνιμη επωδός ως επιχείρημα εις βάρος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για να καταδείξει πως δήθεν ο λόγος για τον οποίο η ομάδα δεν έφτανε στην πηγή ακόμα και με πλεονέκτημα έδρας, ακόμα και με ισχυρές ομάδες που έδειχναν ικανές να φτάσουν ως το τέλος, ήταν εκείνος. Εκείνος έφταιγε όταν έβαζε χρήματα, εκείνος κι όταν δεν έβαζε, τουλάχιστον φανερά την προηγούμενη τριετία, όταν οι «πράσινοι» λειτουργούσαν με το μοντέλο έσοδα-έξοδα.Ακόμα και το περσινό κοσμογονικό καλοκαίρι… εκείνος έφταιγε γιατί ο Εξάστερος εισέπραξε αρκετές αρνήσεις παικτών ώστε να ακολουθήσουν το όραμά του και να τεθούν υπό τις οδηγίες του Αταμάν. Για την επωδό «μην πιστεύετε ό,τι σας λέει ότι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος, απλά σας δουλεύει, δε θα βάλει λεφτά» δε χρειάζεται να πούμε κάτι περαιτέρω καθώς αυτή η «καραμέλα» γρήγορα έλιωσε λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων.

Αυτές οι εξελίξεις δεν ήταν μόνο η συμφωνία με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης Εργκίν Αταμάν και σπουδαίες μονάδες στο παρκέ, αλλά η αρχή είχε γίνει με την απόκτηση του ΟΑΚΑ ως μόνιμο σπίτι της ομάδας, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη έδρα της Ευρώπης όσον αφορά την εξέδρα αλλά με απαρχή τη φετινή σεζόν είναι και έδρα που ξεφεύγει από τα «πεζά» ευρωπαϊκά δεδομένα για να προσεγγίσει τη «μαγεία» του ΝΒΑ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άξιζε με το παραπάνω αυτή την πρόκριση, την πρώτη σε Final-4 υπό την διοικητική του ηγεσία, για να συνεχίσει την κληρονομιά πλέον από εκεί που την παρέλαβε από τους «Κολοσσούς» Παύλο και Θανάση, φτάνοντας τον Εξάστερο σε νέα ιστορικά ύψη επί των ημερών του! Κι αυτό δεν το αξίζει απλά επειδή αράδιασε μερικά εκατομμύρια ευρώ, αλλά επειδή σε αυτά έχει προσθέσει μεράκι, πίστη, αγάπη και πάθος, όπως ακριβώς οι «Πατριάρχες» που έκαναν τον Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη!

Φυσικά όλα αυτά με τη στήριξη της οικογένειάς του, με την παρουσία της μητέρας του και συζύγου του αξέχαστου Παύλου, Δέσποινας και των παιδιών του να δείχνουν στην πράξη πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες γενιές κι αν περάσουν, αυτή η ομάδα είναι οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Αξίζει… στον Εργκίν Αταμάν: Για να μπορέσει να υλοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή χρειάζονταν τα κατάλληλα υλικά όχι μόνο τα χρήματα. Και σε αυτό αρχή ην ο προπονητής. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν στα χαρτιά η καλύτερη επιλογή και για τον Παναθηναϊκό AKTOR αποδεικνύεται και στην πράξη! Η θητεία του στην Εφές και η διαδρομή που κατέγραψε από τον πάτο της κατάταξης ως την κορυφή (δις) της Euroleague ήταν εχέγγυο επιτυχίας, δηλαδή η συνταγή που γνώριζε άριστα ώστε να μεταμορφώσει μια ομάδα και να την οδηγήσει από το… μηδέν στην κορυφή!Ο Τούρκος τεχνικός άξιζε να μπορεί να σηκώνει πανηγυρικά τις γροθιές του σε μια κίνηση σήμα κατατεθέν πλέον, καθώς παρέλαβε μια ομάδα στην 17η θέση και… χωρίς πυξίδα και χάρη στις ικανότητες και την τρέλα του την έφερε ξανά σε Final-4, αποτινάσσοντας τα «φαντάσματα» που περιπλανιούνταν από το 2012 κι έπειτα, καθώς μέχρι σήμερα κανείς στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή δεν είχε πάει σε Final-4 με τον Εξάστερο.

Ο Αταμάν γνώριζε τον τρόπο και κυρίως πίστευε, ακόμα κι όταν δεν πίστευε κανείς, σε σημείο… χλευασμού. Από τον περασμένο Νοέμβριο ο «πράσινος» κόουτς έλεγε για Playoffs και Final-4 όταν δεν τολμούσε να το ψελλίσει ούτε ο πλέον αισιόδοξος, με κίνδυνο να εκτεθεί και οι ατάκες να του γυρίσουν μπούμερανγκ. Αντίστοιχα κίνδυνος υπήρχε για την γεμάτη πίστη δήλωση μετά το χαμένο Game 1 όταν η απογοήτευση ήταν διάχυτη για την (προσωρινή) απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας πως «αν δεν πάμε στο Final-4 του χρόνου δε θα είμαι στον Παναθηναϊκό».

Αλλά και αυτή η δήλωση δεν έγινε στον αέρα αλλά για να διατρανώσει την πίστη στην ομάδα, πίστη που όπως αποδείχθηκε μπολιάστηκε σε όλους για να γίνει η ανατροπή από το 0-1 και το 1-2 ως την τελική νίκη και πρόκριση! Ο Τούρκος το πίστευε, το δήλωσε αλλά το κυριότερο για τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι πως το έκανε πράξη και το «two more games» που έλεγε στους παίκτες του στα αποδυτήρια αναφερόμενος στα ματς του Final-4 που οδηγούν στην κούπα κάθε άλλο παρά ως «λόγια του αέρα» μπορεί να εκληφθεί.

Υπάρχει άραγε κάποιος που να μην τον ψηφίζει με τα δύο χέρια ως «Προπονητή της Χρονιάς» στην διοργάνωση; Απαντάμε εμείς: ΚΑΝΕΙΣ!

Αξίζει… στον Κώστα Σλούκα: Το περασμένο καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη και… μάγκικη απόφαση να αφήσει τον νταμπλούχο και φιναλίστ της Euroleague Ολυμπιακό για τον… 17ο Παναθηναϊκό και δικαιώθηκε απόλυτα! Οι υποστηρικτές της ομάδας του Πειραιά και κυρίως οι θαυμαστές του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν τα πάντα για να τον μειώσουν και να προλάβουν να πουν ότι ο «ερυθρόλευκος» προπονητής «δικαιώθηκε». Αλλά αυτός που δικαιώθηκε είναι ο Σλούκας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που τον έπεισε με το πλάνο για τη νέα μεγάλη ομάδα της οποίας θα είχε τα «κλειδιά» στο παρκέ ως ηγέτης.Οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν ηγέτη όχι μόνο κατ’ όνομα, αλλά στην πράξη, έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα το μονοπάτι προς την κορυφή και ο πολύπειρος τρις πρωταθλητής Ευρώπης τους πρόσφερε απλόχερα το know how μαζί με την κλάση του, κάνοντας σεζόν καριέρας και όντας αρχηγός και ηγέτης της μεγάλης επιστροφής σε Final-4, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και εκείνον να απολαμβάνει τις στιγμές, γνωρίζοντας πως δικαιώθηκε 100% για την επιλογή του, όπως φυσικά και η ομάδα που πόνταρε πάνω του!

Οι εμφανίσεις του στη σειρά με τη Μακάμπι ήταν το αποκορύφωμα της κλάσης του, ακόμα και στο Game 5 όταν έπαιξε με περίσσια αυταπάρνηση με ενοχλήσεις από το πρώτο ημίχρονο! Φυσικά ουδείς πιστεύει πως ο Σλούκας παρά τη θλάση δε θα είναι παρών στο Βερολίνο για να δώσει το 100% και να οδηγήσει την ομάδα του στην κούπα!

Αξίζει… στον Κέντρικ Ναν: Αν ο Παναθηναϊκός AKTOR που χτίστηκε το καλοκαίρι ήταν ένα παζλ, το κομμάτι που έλειπε και συμπλήρωνε όλα τα κενά ήταν ο Κέντρικ Ναν! Ο Αμερικανός σούπερ σταρ αποτέλεσε τη μεταγραφή-κερασάκι στην τούρτα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το τέλειο fit ώστε η ομάδα να πάει στο επόμενο επίπεδο. Εμείς δε χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς «μιλάει» το παρκέ και εκεί ο Ναν είναι φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλο, με τη Μακάμπι να το βιώνει σαδιστικά, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου από τα χέρια του σφραγίστηκαν οι δύο νίκες της ανατροπής και της ιστορικής πρόκρισης.Ο Αμερικανός «killer» τελείωσε τους Ισραηλινούς, βούλωσε κάθε στόμα που τόλμησε να τον αμφισβητήσει όσο βρίσκεται στα μέρη μας και πριν ετοιμαστεί για τα δύο τελικά «χτυπήματα» στο Βερολίνο, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Εξάστερο, δίνοντας άλλη μία αφορμή για ντελίριο στον κόσμο που τρελαίνεται και μόνο στη σκέψη ότι ο παιχταράς θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα!

Αξίζει… στον «πύργο» Λεσόρ και τους «στρατιώτες» Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκη: Η πρόκριση στο Final-4 έχει πολλούς «ήρωες» μικρούς και μεγάλους και πολλούς που έβαλαν λιθαράκι, μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ξανά μπροστάρης δίνοντας ατελείωτες μάχες πολλές φορές μόνος απέναντι σε όλους στη ρακέτα ως «πύργος» της ομάδας, ενώ αν δεν υπέκυπτε στα… mind games της Μακάμπι με τα σκόπιμα φάουλ στο Game 5 δεν θα είχε 3/14 βολές και θα είχε καταγράψει άλλη μία τρομερή εμφάνιση.

Γι’ αυτό και του άξιζε φέτος να κάνει το επόμενο βήμα και να προκριθεί στο Final-4 κάτι που έχασε πέρυσι στο αντίστοιχο Game 5 φορώντας τη φανέλα της Παρτιζάν ώστε να συνδυάσει το μεγάλο ραντεβού με τη δεύτερη σερί παρουσία του στην πεντάδα της σεζόν και δικαίως χάρηκε την πρόκριση με τον κόσμο με το αγαπημένο του «βουντού, βουντού»!

Πολλά «μπράβο» για την πρόκριση ωστόσο αξίζουν και στο… βάθος του πάγκου που βοήθησε όσο ποτέ άλλοτε φέτος!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτέλεσε τον «X-Factor» που άλλαξε τα δεδομένα στη σειρά κι εφόσον υπήρχε βραβείο… κρυφού MVP θα το κέρδιζε δίχως αμφιβολία! Ο διεθνής φόργουορντ περίμενε την ευκαιρία του να δείξει πόσο πολύ ήθελε και μπορούσε να προσφέρει και η χρησιμοποίησή του απέναντι στη Μακάμπι είχε ευεργετικές συνέπειες.Η ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, η αποφασιστικότητα και η επιθετική αποτελεσματικότητα τον έκανε «φονικό όπλο» προς τέρψη του Αταμάν, με το +46 που κατέγραψε η ομάδα στη σειρά όσο ο «Πάπι» πατούσε παρκέ να είναι το «παράσημο» που απόλυτα δίκαια κέρδισε!

Παράλληλα με την πρόκριση στο Final-4 ο υπαρχηγός εκπλήρωσε έναν στόχο που είχε από το 2018 όταν φόρεσε τα πράσινα της αγαπημένης του ομάδας και το ξέσπασμα χαράς μαζί με τον κόσμο είναι η μετουσίωση και της προσωπικής του δικαίωσης!

Δικαίωση νιώθει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε σε αυτή τη σειρά, είτε αγωνιζόταν για… 45’’ όπως στο Game 3, είτε για 12.49’’ όπως έγινε στον «τελικό» του Game 5.

Ασίγαστο πάθος, ατελείωτο κυνηγητό και ενέργεια στην άμυνα, ο χαρακτήρας και η νοοτροπία του Έλληνα γκαρντ είναι παράδειγμα για όλους, καθώς ήταν «κακό σπυρί» για τον Μπράουν και κάθε αντίπαλο που βρισκόταν στο αμυντικό του βεληνεκές.

Αξίζει… σε όλους: Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι εδώ και αυτό το οφείλει σε όλους!

Αξίζει… στον Γκριγκόνις που μπορεί να έκανε κακή ποιοτικά σειρά αλλά ήταν εκ των ακρογωνιαίων λίθων στο σύνολο της πορείας και μεταξύ άλλων με το σουτ που άλλαξε επί της ουσίας τον ρου της σεζόν, το νικητήριο τρίποντο στο Μονακό!

Αξίζει… στον Χουάντσο που μπορεί συνολικά να μην έχει δώσει τα αναμενόμενα βάσει αξίας αλλά δίνει τα πάντα. Ακόμα και η παραμονή του στο νοσοκομείο τις προηγούμενες μέρες δεν τον εμπόδισε να έρθει στην Αθήνα και να μπει άμεσα στο παρκέ για να δώσει τις μάχες του με αυταπάρνηση και ουσιαστική συνεισφορά!

Αξίζει… στον Τζέριαν Γκραντ που τράβηξε πολύ κουπί όλη τη σεζόν όντας η πιο πολύτιμη μεταγραφή αναλογικά με το κόστος και όσα έχει προσφέρει αντίστοιχα, ανεβάζοντας πολλές φορές την αξία του και κερδίζοντας επάξια την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του!

Αξίζει… στον Ντίνο Μήτογλου που είναι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρών και ακόμα και στα άσχημα βράδια του δε θα διστάσει να βγει μπροστά και να προσφέρει, έστω ένα κρίσιμο σουτ, μία μεγάλη άμυνα.

Γι’ αυτό έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Γιατί αυτό το σύνολο πίστεψε, το κυνήγησε και πέτυχε να είναι στο Final-4 και προ των πυλών του τίτλου!

ΥΓ: Αυτή η πρόκριση είναι για τον Πάρη και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού! Βερολίνο, ο Εξάστερος έρχεται!Το «Όλα Πράσινα» … σαρώνει στο YouTube! Πάτα ΕΔΩ, κάνε subscribe στο κανάλι μας και μάθε πρώτος τις μεταγραφές του «Τριφυλλιού» από το site όλων των Παναθηναϊκών.


Διαβάστε ακόμη…

Advertisement
Comments
Advertisement
Advertisement
Μπάσκετ2 εβδομάδες πριν

«Γλέντησε» οπαδό του Ολυμπιακού η Δέσποινα Γιαννακοπούλου! (pic)

Μπάσκετ3 ημέρες πριν

«Καρφί» Κάνααν για Μπαρτζώκα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε Ολυμπιακό!

Μπάσκετ4 ημέρες πριν

Για πρώτη φορά στα πράσινα δύο εν ενεργεία διεθνείς της Εθνικής Ισπανίας!

Ποδόσφαιρο3 ημέρες πριν

Σπόντα Μπασινά μετά την ανακοίνωση Τζαβέλλα από τον Παναθηναϊκό! (pic)

Μεταγραφές1 εβδομάδα πριν

Αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει ως πακέτο Λορέντζο Μπράουν και Ντόντα Χολ! (vid)

Μπάσκετ2 ημέρες πριν

Έστειλε μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό από τη Σαντορίνη ο Ναν! (vid)

Μπάσκετ5 ημέρες πριν

Σε πανικό στον Ολυμπιακό, διώχνουν τον Γκος!

Μπάσκετ2 εβδομάδες πριν

Όταν είσαι ΟΠΑΔΟΣ μιας ομάδας, δεν μπορείς να διαιτητεύεις! – Γιατί ορίστηκε η Τσαρούχα; (vid)

Μπάσκετ1 εβδομάδα πριν

Σπουδαία κίνηση από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου! (vid)

Μπάσκετ2 εβδομάδες πριν

Γουόκαπ: Ντροπή και αίσχος αν αυτός ο τύπος φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής!

Μπάσκετ21 ώρες πριν

Ουρμπόνας: «Είχα αμφιβολίες για Σλούκα, αλλά μας έκλεισε τα στόματα!» (aud)

Όλα Πράσινα TV22 ώρες πριν

Παναθηναϊκός: Η επιλογή ΤΖΑΒΕΛΛΑ, οι ΑΙΧΜΕΣ και τα ΛΑΘΗ της «πράσινης» ΠΑΕ (vid)

Μπάσκετ2 ημέρες πριν

Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: «Η πρακτική είναι μία, όπως όταν έτρεχες στο πάρκινγκ!» (vid)

Ποδόσφαιρο2 ημέρες πριν

Παναθηναϊκός Η παρουσίαση του Τζαβέλλα στο Κορωπί και η «πράσινη» προπόνηση (vid)

Μπάσκετ2 ημέρες πριν

«Κλάμα»: Στον Ολυμπιακό είχαν κλείσει φιέστα στον Ιακωβίδη μετά το Game 5! (vid)

Μπάσκετ2 ημέρες πριν

Έστειλε μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό από τη Σαντορίνη ο Ναν! (vid)

Μπάσκετ3 ημέρες πριν

Τα highlights του ΦΟΒΕΡΟΥ και ΤΡΟΜΕΡΟΥ Λορέντζο Μπράουν! (vids)

Μπάσκετ3 ημέρες πριν

ΕΠΟΣ: Ο Γιαννακόπουλος πήρε τις κούπες… σπίτι του και έδωσε υπόσχεση για 8ο! (vid)

Μεταγραφές3 ημέρες πριν

Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά «παίζει» με Βεζένκοφ, Χέιζ-Ντέιβις και Σενγκέλια! (vid)

Ποδόσφαιρο3 ημέρες πριν

Κορυφαίοι Σπόραρ-Τσέριν στη «μάχη» με Μλαντένοβιτς στο Euro! (vid)

Advertisement