Φύγε… Χθες!

Τα όρια της κοινής λογικής και της… γαϊδουρινής υπομονής έχει ξεπεράσει πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι, που αρνείται να παραιτηθεί ακόμη και μετά από την ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο! Σχολιάζει ο Άρης Αντωνόπουλος.

Advertisementscreenshot_2

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το τελευταίο δίμηνο από Ξάνθη με 1-2 κι από ΟλυμπιακόΣταντάρ Λιέγης με 3-0, τι κι αν έχει αποτύχει να κερδίσει Βέροια και Πανιώνιο, τι κι αν έχει ηττηθεί από τα… τσικό του Άγιαξ, ακόμη και μετά από μια ήττα – ντροπή στην Κρήτη από τον ΟΦΗ της Football League, ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει στο τιμόνι της ομάδας.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Προξενεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση το γεγονός πως ένας προπονητής που υποτίθεται πως ήρθε στο «Τριφύλλι» για να κάνει πρωταθλητισμό, να κατακτήσει τίτλους και να διακριθεί στην Ευρώπη, αρνείται πεισματικά να υποβάλλει την παραίτησή του τη στιγμή που έχει αποτύχει παταγωδώς σε ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις, σε όλες τις προκλήσεις, σε όλους τους στόχους του από τον Νοέμβριο. Τη στιγμή μάλιστα, που όλος ο κόσμος του συλλόγου τον θεωρεί πλέον ως ξένο σώμα, ως κύριο υπεύθυνο για την δεινή αγωνιστική κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα από τον Οκτώβριο και μετά, εκείνος εμφανίζεται σφυρίζοντας αδιάφορα.

Η στάση του Ιταλού τεχνικού έχει αγγίξει τα όρια της προκλητικότητας, τόσο προς το φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, όσο και προς την ιστορία του. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, που θα διέθετε ψήγματα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς, θα είχε κάνει το αυτονόητο, αποχωρώντας οικειοθελώς από την ομάδα κι αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι μια αποζημίωση που θα ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ δεν του αξίζει, βάσει αποτελεσμάτων.

Εφόσον όμως δεν επιθυμεί ο ίδιος να απαλλάξει τους «πράσινους» από την παρουσία του, είναι ώρα από πλευράς διοίκησης να πράξει τα δέοντα με οποιοδήποτε κόστος, για να απομακρυνθεί σε πρώτη φάση ένας προπονητής που μικραίνει τον Παναθηναϊκό και σε δεύτερη φάση για να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο σύλλογος να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Παρά το γεγονός ότι ενδεχομένως να εκληφθεί βαρέως, δεν θα διστάσω να πω ότι πλέον κάθε λεπτό που μετρά ο Ιταλός στον πάγκο των «πράσινων», αποτελεί ντροπή για τον Παναθηναϊκό και για όλους όσους κρατούν στη θέση του έναν άνθρωπο που μέρα με τη μέρα, βάσει αποτελεσμάτων, μικραίνει τον σύλλογο. Ήρθε η ώρα κάποιοι να πράξουν το αυτονόητο…

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ