Το… καμάρι του Παναθηναϊκού, παλεύει μόνο του!

Ο Νικόλας Φλωράτος σχολιάζει την ηχηρή απουσία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι απ’ όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, χαμένος βγαίνει ο σύλλογος.

Advertisementolaprasina1908

Κάποτε στο ΟΑΚΑ, όταν ερχόταν η Μακάμπι ας πούμε, δεν έπεφτε καρφίτσα. Με αντιπάλους σαν την Νταρουσάφακα μπορεί να μη γέμιζε, αλλά ο παλμός και οι φωνές των 12.000+ που βρίσκονταν μέσα έκαναν για… 30.000. Τώρα το γήπεδο θα γεμίσει για τον αντίπαλο. «Πάμε να @##$ τον Ολυμπιακό», «πάμε να αποθεώσουμε τον Ζέλικο». Για να πάμε να στηρίξουμε την ομάδα ούτε λόγος, τη στιγμή που σε άλλα τμήματα η ανοχή έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Τους λόγους που ήρθε η ρήξη μεταξύ διοίκησης και κόσμου δεν τους γνωρίζω ακριβώς, ο καθένας υποστηρίζει κάτι διαφορετικό (τιμές εισιτηρίων, Σπάρτη, Superfoods, Μπουρούσης), ωστόσο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να τους μάθω. Αυτό που με απασχολεί και με στενοχωρεί παράλληλα είναι ότι το ΚΑΜΑΡΙ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ παλεύει μόνο του, οι παίκτες ζητούν από τον κόσμο να πάει στο γήπεδο (διαβάστε τι δήλωσε ο Ρίβερς και θα καταλάβετε τι εννοώ) και το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε εκκλησία. Κρίμα…

Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να σχολιάσω ξανά το συγκεκριμένο θέμα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η ιστορία γράφει, απλά κρατήστε κάτι τελευταίο. Το ξέρετε καλά και να το θυμάστε πάντα, ότι όλο αυτό το οικοδόμημα που κοσμεί τον ουρανό του κλειστού δε χτίστηκε μόνο με τα λεφτά και την τρέλα του Παύλου.

ΥΓ: «Κι αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η ομάδα πάντα βρίσκεται πάνω απ’ όλους. Αυτή πρέπει να σκέφτονται, να στηρίζουν και να προστατεύουν».
-Δημήτρης Διαμαντίδης, 5/6/2016

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ