«Με 35+ βαθμούς, μένουμε κατηγορία»

Ο Στέφανος Σίσκος τονίζει την ανάγκη για αυτοσαρκασμό μετά τις 4 σερί αποτυχημένες απόπειρες του Παναθηναϊκού να γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι ενδεχόμενες σπασμωδικές κινήσεις θα πλήξουν την ομάδα.

2olaprasina1908

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς προπονητές ομάδων που παίζουν για τη σωτηρία στην κατηγορία να αναφέρονται με δηλώσεις τους, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα τους για να επιτύχει τον παραπάνω στόχο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λοιπόν, αυτή τη σκέψη θα πρέπει να κάνει και ο Στραματσιόνι μετά και την τέταρτη σερί αποτυχία της ομάδας για νικηφόρο αποτέλεσμα. Βέβαια, θα μπορούσε να κάνει και αυτή τη δήλωση επηρεασμένος από τον Ρανιέρι, που ακόμα και όταν η ομάδα του είχε τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτός έκανε λόγο για σωτηρία!

Έκπτωση Swiffer: Αποκτήστε όλες τις KΙΤ συσκευασίες με έκπτωση -30% και κλειδώστε 3Χπερισσότερη σκόνη και τρίχες.

Πέρα από την… πλάκα όμως, η Λέστερ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Παναθηναϊκός σαν μέγεθος στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίζεται, όμως τα τελευταία αποτελέσματα προσφέρονται μόνο για αυτοσαρκασμό. Τα καμπανάκια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν χτυπήσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως η ομάδα δεν λέει να ξυπνήσει από αυτό το λήθαργο διαρκείας στον οποίο έχει πέσει τον τελευταίο μήνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει σε όλες τις διοργανώσεις από τις 2 Οκτωβρίου και το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και την Τρίτη μπαίνει ο Νοέμβρης!  Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει άλλη χρονιά να έχει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τόσο καιρό, χωρίς να έχει παίξει ντέρμπι σε αυτό το διάστημα.

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι πως αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν είναι οι εμφανίσεις που προβληματίζουν, αλλά τα αποτελέσματα. Για να το διατυπώσουμε καλύτερα, είναι η αδυναμία της ομάδας να πάρει αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν στο μυαλό τους τη γκέλα και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να ρίξει όλο το βάρος το τεχνικό τιμ των «πρασίνων». Είναι αδιανόητο για μια ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού να μην μπορεί να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση που κοστίζει τόσο αγωνιστικά όσο και σε πρεστίζ.

Είναι ακόμα νωρίς και οι 4 βαθμοί δεν είναι μια διαφορά που δεν καλύπτεται από τη στιγμή που έχεις και τα δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπροστά σου. Αναφέρομαι φυσικά στο πρωτάθλημα, γιατί αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας. Οπότε δεν θα πρέπει να πιάσει κανέναν ο πανικός και η απογοήτευση, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για σπασμωδικές κινήσεις που θα διαταράξουν την όποια ηρεμία υπάρχει ακόμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνεχίζοντας λοιπόν αυτές τις εμφανίσεις, απλά βάλτε γκολ και επιτέλους κερδίστε!

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ