Κάντε ευχέλαιο και… γρήγορα!

«Mένουμε Ελλάδα» με τον Κωνσταντίνο Πανά για μια ακόμη αγωνιστική, ο οποίος αυτή την φορά καταπιάνεται με το θέμα των τραυματισμών που δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τους «πράσινους».

2screenshot_2

Μόνο αυτό έλειπε στον Παναθηναϊκό. Να χάσει τον δεύτερο πιο φορμαρισμένο παίκτη του ενόψει του ντέρμπυ με την Φενέρ. Και μετά προσπαθούμε να βγάλουμε σταθερή γνώμη για την απόδοση του φετινού ρόστερ. Ομάδα που λόγω κακού προγραμματισμού και άτυχων συγκυριών, δεν έχει παίξει έναν αγώνα ολοκληρωμένο. Αλήθεια, δεν ξέρω με τέτοια τύχη πότε και αν θα παίξουν όλοι μαζί. Πλέον τα ρίχνω όλα στην κακή μας τύχη. Είμαι να… σκάσω μετά το σημερινό. Φέρτε έναν ιερέα. Κάντε ένα ευχέλαιο, χάνουμε χρόνο.

Έκπτωση Oral-B έως -40%. Αυτές τις γιορτές κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Στα αγωνιστικά, μπαίνουμε κατευθείαν στο κομμάτι των αρνητικών. Η second unit δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους βασικούς να ξεκουραστούν, έχοντας παίκτες, όπως ο Φελντέιν και ο Καλάθης που «έφαγαν» 30λεπτα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό έχοντας το μυαλό τους στο επερχόμενο ματς στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που μου ευχαρίστησε, αφενός ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και αφετέρου ο Τζέιμς Φελντέιν και το κομμάτι της δημιουργίας.

Πάμε στον νεαρό Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος προσπαθεί και δείχνει, ότι ο χρόνος που έπαιρνε στον πάγκο έφτασε στο τέλος του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Πασκουάλ για την Παρασκευή, αλλά με ενδεχόμενη απουσία του Ρίβερς, η λύση είναι μονόδρομος και για τον μικρό και για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που μου άρεσε λοιπόν, ήταν το τσαγανό που έβγαλε, το γεγονός ότι ζήτησε και πήρε μπάλα στα κρίσιμα και τελείωσε με επιτυχία τις φάσεις. Το γεγονός, ότι κυνήγησε τις καταστάσεις στην άμυνα και ήταν ιδιαίτερα θετικός. Φαινόταν και από το σώμα του, ότι πατούσε καλύτερα, ότι είχε αυτοπεποίθηση.

Το αντίθετο με τον έτερο Έλληνα νεαρό. Ο Μποχωρίδης που είχε ανοδική πορεία, άρχισε να μην παίρνει ευκαιρίες και λεπτά στην Ευρώπη με την επιστροφή Τζέιμς και έκτοτε διανύει ορισμένες ατυχείς εμφανίσεις σε μικρό χρονικό διάστημα πάντα. Το να παίρνει χονδρικά ένα 15λεπτο την εβδομάδα, τον πάει πίσω σαν παίκτη. Κάτι που τόνιζα από την αρχή της σεζόν. Στεναχωριέμαι ιδιαίτερα με την υπάρχουσα κατάσταση του παίκτη, καθώς τον πιστεύω ιδιαίτερα…

Αναφορικά με τον Φελντέιν, νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι χρησιμοποιείται στο έπακρον το court vision και η αίσθηση για το παιχνίδι που διαθέτει. Είναι ένας τύπος που παίζει μια αξιοπρεπή άμυνα, είναι ασταθής σουτέρ και διαθέτει μέτριο drive, γιατί δεν είναι καλός finisher κάτω από πίεση. Παρόλα αυτά έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα για ρολίστας. Βλέπει γήπεδο! Κάτι που χρησιμοποιείται από τον Πασκουάλ, τόσο σε Pick ‘n Roll, όσο και σε drive ‘n dish καταστάσεις. Ιδιαίτερα σημαντική ικανότητα, που ενδέχεται να τον κρατήσει στο υψηλότερο επίπεδο αν καταφέρει να διατηρήσει τα νούμερα στη δημιουργία τόσο υψηλά.

Όσο περνάει ο καιρός ο Γιάννης θα ανεβαίνει. Μαζί του και οι «πράσινοι».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ