Επιστρέφει η λογική!

Ο Στέλιος Μπιτσώρης, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Νίκου Λυμπερόπουλου, τονίζει πως στον Παναθηναϊκό, έστω και την τελευταία στιγμή, επικράτησε η λογική.

2olaprasina1908-gr

Οι τελευταίες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό ήταν κάπως αλλόκοτες, για να μείνουμε σε ένα κόσμιο πλαίσιο. Η λογική στον σύλλογο αυτή τη χρονιά που φεύγει δεν έκανε ούτε σε ένα σημείο την εμφάνισή της. Τώρα προς το τέλος, είπε να μας εκπλήξει και να εμφανιστεί.

Η – καθυστερημένη – απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσιόνι, η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη και τώρα η επιλογή του Νίκου Λυμπερόπουλου, μας κάνουν όλους να ελπίζουμε ότι το 2017 μπορεί να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η αλήθεια είναι πως από τα ονόματα που ακούστηκαν, του «Λύμπε» ήταν αυτό που έκανε καλύτερο «γκελ» στα αφτιά των οπαδών του «Τριφυλλιού».

Έκπτωση Oral-B έως -40%. Αυτές τις γιορτές κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Η είδηση πως ο Κώστας Αντωνίου είναι στην τελική ευθεία με τον Λυμπερόπουλο και πως μεταξύ τους θα κριθεί το ποιος τελικά θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, έκανε τον κόσμο να πιστέψει πολλά. Έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη στην κρίση της διοίκησης μετά από τόσα «στραπάτσα» και λάθη. Θεωρώ πως η πρόσληψη του Λυμπερόπουλου είναι αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Με διάφορα θετικά και αρνητικά. Αλλά ταυτίζονται μεταξύ τους.

Δεν έχουν δοκιμαστεί κατάλληλα, δεν έχουν την απαραίτητη προϋπηρεσία και είναι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που και οι δύο αγαπήθηκαν πολύ από τους «φίλους» της ομάδας. Ο «Λύμπε» υπερτερεί έναντι του Βραζιλιάνου, καθώς έχει ζήσει περισσότερο τους «πράσινους». Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα πολύ καλύτερα και θεωρώ πως μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Βέβαια, μπορεί να μην γίνει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρω και να έχει ίδιο τέλος με τον προκάτοχό του, κάτι το οποίο απεύχεται κάθε Παναθηναϊκός που αγαπά και πονά τον σύλλογο.

Πρέπει να τους αφήσουν βέβαια να κάνουν αυτό που ξέρουν. Και να πετύχουν ή να αποτύχουν, ύστερα από δικές τους προσπάθειες. Θωρώ ότι το δίδυμο Ουζουνίδης-Λυμπερόπουλος έχει προοπτικές. Έχει προοπτικές, γιατί γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον οργανισμό που λέγεται Παναθηναϊκός. Μεγάλο αβαντάζ αυτό. Ο Μαρίνος φαίνεται πως έχει… πιάσει το νόημα και θα το παλέψει μέχρις εσχάτων. Το ίδιο ελπίζω για τον «Λύμπε», στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία.

Το θέμα είναι πως η λογική φαίνεται να επιστρέφει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι θετικό. Θετικό, όχι γεγονός για να πανηγύρια. Πριν την έλευση του 2017, ο Ολυμπιακός είναι στο +9 και η Ευρώπη έχει χαθεί. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι…  

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ