Είναι θέμα ψυχολογίας..!

Η πεσμένη απόδοση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, οι ευκαιρίες που δεν «αρπάζει», η ετοιμότητα αλλά και η υπομονή που αρχίζει να… εξαντλείται. Σχολιάζει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Advertisementolaprasina1908

Ο Παναθηναϊκός, δεν έχει εκκινήσει όσο καλά θα ήθελε τη φετινή χρονιά. Η αλλαγή προπονητή σε συνδυασμό με τη «βαριά» ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, έφερε πολλές γκρίνιες στο «πράσινο» στρατόπεδο. Μια από αυτές τις γκρίνιες, αφορούσαν και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Ο νεαρός φόργουορντ, δείχνει να βρίσκεται έξω από τα «νερά» του, επί Πεδουλάκη στην ομάδα πήρε ευκαιρίες, κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ο χρόνος που του έδινε ο Έλληνας coach δεν ήταν αρκετός. Στο περασμένο ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο 19χρονος διεθνής πήρε αρκετό χρόνο από τον Γιώργο Βόβορα, παίζοντας σχεδόν 30 λεπτά. Μένοντας άποντος και χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει τίποτα στο σύνολο.

Ο χρόνος ήταν υπέρ αρκετός για τον μικρό ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Παρόλα αυτά, τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο Χαραλαμπόπουλος, έμοιαζε «σφιγμένος» καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διστάζοντας ακόμα και να σουτάρει όταν ήταν παντελώς ελεύθερος. Φυσικά, αυτό δηλώνει την χαμένη του αυτοπεποίθηση όντας εξαιρετικός σουτέρ, οπότε δικαιολογία δεν υπάρχει.

Φέτος, ίσως να είναι μια καθοριστική χρονιά για αυτόν. Η ηλικίες 18 εως 20, είναι αρκετά δύσκολες για έναν επαγγελματία καλαθοσφαιριστή. Από…παιδί πρέπει να γίνει άντρας και συνήθως οι περισσότεροι εκεί την «πατάνε». Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Η δουλειά που έχει ρίξει, εξίσου. Άλλωστε, δεν έχει καμία σχέση ο 15χρονος Χαραλαμπόπουλος με τον τωρινό. Έχει γίνει πιο γρήγορος, πιο αθλητικός και έχει εντάξει πολλά νέα στοιχεία στο «ρεπερτόριο» του. Αυτό που επιβάλλεται, είναι να τα εκδηλώσει και στο παρκέ.

Ας ελπίσουμε ότι με την έλευση Πασκουάλ, ο οποίος αρέσκεται να δουλεύει με νέους αθλητές, να ξυπνήσει επιτέλους και να δούμε τον πραγματικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, καθώς εάν ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του, θα γίνουμε μάρτυρες… μεγάλων πραγμάτων!

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ