Δρόμο όλοι ΤΩΡΑ, καλύτερα Πρωτοδικείο!

Ο Μάρκος Στεφάνου ζητάει «συγγνώμη» από τα καταστήματα Lidl, προτείνει διοίκηση Πρωτοδικείου και Γ’ Εθνική και θυμάται έναν γνωστό από τα παλιά, που μάλλον αυτή τη στιγμή θα βρίσκεται κάπου στo Κέρκραντε και θα γελάει…

Advertisementpicmonkey-collage

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Πιθανότατα να θυμάστε την Κυριακή το πρωί που γράφαμε για τη διοίκηση από τα… Lidl του Παναθηναϊκού. Αυτό πριν τα παιχνίδια απέναντι σε Πανιώνιο και ΟΦΗ. Μετά και από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, νιώθω την ανάγκη πρώτα απ’ όλα να ζητήσω μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη στα καταστήματα Lidl, γιατί είμαι βέβαιος πως μπροστά σε αυτή την αχαρακτήριστη διοίκηση διαθέτει αξιοζήλευτη οργάνωση.

Πάμε παρακάτω. Εφτά μήνες πριν γράφαμε πως δεν υπάρχει προπονητής Στραματσόνι. Εφτά μήνες μετά, αυτοί που θα έπρεπε να το καταλάβουν τότε, ώστε να μην πάει ακόμα μια χρονιά στράφι, ακόμα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ο Ιταλός μασκαράς κάνει το κομμάτι του, δεν παραιτείται μέχρι να πάρει αποζημίωση. Μήπως πονάει τον Παναθηναϊκό και θέλει το καλό του; Ρητορικό το ερώτημα…

Εσείς όμως, κύριοι γελοίοι της διοίκησης θα μας πείτε αν πονάτε τον Παναθηναϊκό; Θα πάρετε μια σωστή απόφαση για το καλό της ομάδας; Γιατί μετά την ξεφτίλα από τον Ολυμπιακό ξέρετε ποια ήταν η μοναδική απόφαση που πάρθηκε; Να οριστεί ως «εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος» ο Σπύρος Βλάχος! Ούτε αλλαγή προπονητή, ούτε ποινές σε παίχτες, ούτε γενικός αρχηγός. Όχι, κύριοι! Ξαναγράφω άλλη μια φορά που πονούσε η ομάδα για να το καταλάβετε όλοι: Στη θέση του ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Στη θέση του… «ρουφιάνου» για να το κάνουμε και πιο λιανά. Και περιμένει ο κύριος Αλαφούζος, πως οι απλήρωτοι Σουηδοαφρικανολατίνοι (καμία ρατσιστική διάθεση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα) των «πρασίνων» θα συγκινούνταν με την τοποθέτηση του κύριου Βλάχου στη συγκεκριμένη θέση και από’ κει και πέρα όλα «μέλι γάλα». Πέσανε όμως έξω οι ανίκανοι αυτής της διοίκησης. Πέσανε έξω και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Η υπομονή όλων τελείωσε κύριοι. Είστε ανεπιθύμητοι ΟΛΟΙ.

Κλείνω εδώ, διότι πραγματικά δεν έρχονται άλλες λέξεις στο μυαλό για να περιγράψουν αυτή την κατάντια. Μόνο ένα τελευταίο θα πω. Όσοι ρωτάνε ποιος θα αναλάβει μετά τον ανίκανο πρόεδρο που έχουμε αυτή τη στιγμή εγώ απαντώ: Πρωτοδικείο και Γ’ Εθνική! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει έτσι τον Παναθηναϊκό. Είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, που όσο και να πέσει θα ξανασηκωθεί. Αρκεί να μην διαθέτει στις τάξεις του ανθρώπους που απλά δεν νοιάζονται για το καλό του. Καληνύχτα σας λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του, εσείς κύριοι τον έχετε χάσει ήδη.

Υ.Γ: «Three years of excuses and it’s still crap … ta-ra Fergie».

Το αφιερώνω στον πρώην προπονητή της ομάδας μας, ο οποίος είχε το 1/3 του μπάτζετ του Στραματσόνι, την ίδια ανίκανη διοίκηση, αλλά είχε τουλάχιστον αξιοπρέπεια και μαχητικό πνεύμα. Τώρα ίσως κάπου στο Κέρκραντε της Ολλανδίας να βλέπει όσα γίνονται και να νιώθει δικαιωμένος.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ