Διοίκηση από τα… Lidl!

«Κι επειδή ως γνωστόν οι Ιμπάρμπο, Εμποκού, Γουακάσο και όλοι οι υπόλοιποι πονάνε την πράσινη φανέλα από μικρά παιδιά, δεν έχουν θέμα να παίξουν και για κανένα-δυο μήνες δίχως να πληρώνονται». Γράφει ο Μάρκος Στεφάνου.

Advertisementpicmonkey-collage

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Δεν θέλω να γράψω πολλά πράγματα γιατί ακολουθεί και το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο το βράδυ, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε. Ωστόσο, τις δύο τελευταίες ημέρες έχω διαβάσει και ακούσει για ορισμένα γεγονότα, τα οποία δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα. Κι αν θέλετε, συνοψίζουν τους λόγους της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο μήνα και βάλε.

Πρώτον, πήγε λέει ο Αλαφούζος χθες στο Κορωπί να ενημερώσει τους παίχτες ότι κάπως, κάπου, κάποτε θα πληρωθούν. Με λίγα λόγια για ένα-φαντάζομαι-εύλογο χρονικό διάστημα έπαιζαν απλήρωτοι. Κι επειδή ως γνωστόν οι Ιμπάρμπο, Εμποκού, Γουακάσο και όλοι οι υπόλοιποι πονάνε την πράσινη φανέλα από μικρά παιδιά, δεν έχουν θέμα να παίξουν και για κανένα-δυο μήνες δίχως να πληρώνονται.

Πάμε παρακάτω. Καμία διάθεση ανανέωσης των συμβολαίων των Εμποκού και Ιμπάρμπο δεν υπάρχει από τη διοίκηση. Και μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε αρκετά σήμερα το πρωί από τα Αθλητικά Μέσα, κάτι το οποίο σημαίνει πως κάποιος την άφησε να διαρρεύσει από την ΠΑΕ. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, μικρή σημασία έχει.

Η ουσία είναι πως από τα τέλη Νοεμβρίου, δύο από τους-υποτίθεται-βασικούς σου παίχτες γνωρίζουν πως έχουν ημερομηνία λήξης από την ομάδα, την ίδια ώρα που απ’ ότι φαίνεται αντιμετωπίζουν και θέματα με τις πληρωμές τους. Πως στο διάολο περιμένουν οι άνθρωποι της διοίκησης να βρουν κίνητρο οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές για τους επόμενους 7 μήνες της σεζόν; Ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το 1/3 της χρονιάς και προσωπικά αισθάνομαι πως έχουν αρχίσει ήδη οι διεργασίες για την επόμενη. Λες και βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου ένα πράγμα.

Κι έπειτα περιμένουμε ο Ιμπάρμπο και ο κάθε «Ιμπάρμπο» να μην δηλώσει κόλλημα λόγω ενοχλήσεων, αλλά να πάει στη Νέα Σμύρνη να τα δώσει όλα. Να τα δώσει όλα για ποιον; Πραγματικά, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για τον προγραμματισμό και τις κινήσεις αυτής της διοίκησης. Διοίκηση από τα… Lidl και είμαστε και πολύ ευγενικοί…

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ