Αν του δείξει εμπιστοσύνη, θα βγουν όλοι κερδισμένοι

Η ώρα της πολυαναμενόμενης επιστροφής Μπουμάλ έφτασε και το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι αν ο Ιταλός θα εμπιστευθεί τον ποδοσφαιριστή και θα τον υπολογίζει για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ή αν θα τον παραγκωνίσει και κάποια στιγμή ο Καμερουνέζος θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Advertisementolaprasina1908

Γράφει ο Στέφανος Σίσκος

Η αγωνιστική αξία του Μπουμάλ είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Καμερουνέζος εξαργύρωσε τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τον Πανιώνιο και κέρδισε με το σπαθί του, τον περασμένο Γενάρη, την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ένα παιχνίδι πέρσι μεταξύ Πανιωνίου και Καλλονής που ο Μπουμάλ έκανε στην, κυριολεξία, ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και αναρωτιόμουν γιατί δεν είχε κινηθεί ακόμα το «τριφύλλι» για την απόκτησή του. Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα για να δώσω έμφαση στο γεγονός πως η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν ήταν αποτέλεσμα επικοινωνιακής πολιτικής της ΠΑΕ με κάποιον μάνατζερ, αλλά αγωνιστική μεταγραφή με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε τον Μπουμάλ, ξεκάθαρα, για να τον βοηθήσει αγωνιστικά.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Στο «τριφύλλι», όσα παιχνίδια κατάφερε να αγωνιστεί ήταν καλός, αλλά δεν κατάφερε να αναδείξει τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα μέσα στο γήπεδο λόγω του ότι μέχρι και τον τραυματισμό του, ο νεοφερμένος τότε Στραματσόνι έκανε πειράματα στην ομάδα για την επόμενη σεζόν, αφού η περσινή είχε ήδη χαθεί από πολύ νωρίς. Ο Ιταλός φάνηκε πως από τον τραυματισμό του και έπειτα, σε συνδυασμό με τα όσα είδαμε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, δεν υπολόγιζε τον Μπουμάλ.

Η χρονιά έτσι όπως εξελιχτεί μέχρι στιγμής, θα πρέπει να κάνει τον τεχνικό της ομάδας να αναθεωρήσει. Οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα των επόμενων δύο μηνών δεν αφήνουν περιθώρια για τη μη χρησιμοποίηση παιχτών που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Οι όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις θα βοηθήσουν την ομάδα στο να μη «σκάσει» στα μέσα της σεζόν και θα δώσουν εναύσματα στον Στραματσόνι για τη δημιουργία νέων αγωνιστικών πλάνων, που μπορεί να ξελασπώσουν την ομάδα όταν και όποτε χρειαστεί.

Ο Μπουμάλ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να παίξει πολύ καλά τη δεξιά πλευρά προσθέτοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά στο επιθετικό κομμάτι. Το πρόβλημα του Ιμπάρμπο, αλλά και το ρεπό που πήρε από την προπόνηση ο Μπεργκ, επιβεβαιώνουν τον παραπάνω ισχυρισμό. Η φετινή χρονιά είναι «γεμάτη», οπότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόπωσης και τραυματισμών. Κανένας ποδοσφαιριστής λοιπόν από το υπάρχον ρόστερ δεν περισσεύει. Ο Καμερουνέζος θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού και σε περίπτωση που επιτευχθεί αυτός ο στόχος του Μπουμάλ, το μόνο σίγουρο είναι πως κερδισμένοι θα βγουν και οι δύο τους με κοινό παρανομαστή βέβαια το κοινό συμφέρον για την ομάδα.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ