Τώρα θα φανεί ποιοι είναι… Παναθηναϊκοί!

Ο Στέλιος Μπιτσώρης σχολιάζει τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και τονίζει μεταξύ άλλων πως πλέον είναι η ώρα να διαπιστωθεί στην πράξη ποιοι αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται πλέον σε σημείο μηδέν. Το έχει αποχαιρετίσει και έχει κατέβει στο μείον. Κάποτε λέγαμε μεταξύ μας, γιατί τα «εν οίκω, μη εν δήμω», αλλά πλέον ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό… καημό!

Η κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν θυμίζει σε τίποτα μεγάλη ομάδα. Ούτε καν… μεσαία. Θυμίζει ομάδες «φαντάσματα», που ανέβηκαν κατηγορίες για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, για να βολέψουν πράγματα και καταστάσεις και που εν συνεχεία διαλύθηκαν χωρίς κανένας να το πάρει πρέφα! Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση και δεν είναι τρόπος του λέγειν. Ας το καταλάβουμε όλοι επιτέλους. Δεν είναι αστείο, διαλυόμαστε! Οποίος μπορεί να κάνει πλάκα με αυτό είτε είναι εκτός πραγματικότητας, είτε δεν είναι Παναθηναϊκός.  Η «Μάνα του Λόχου» φυτοζωεί εδώ και καιρό κι ούτε εκεί φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα.

Μιλάνε πολλοί για τον υποβιβασμό. Πώς τολμάει κάποιος που αποκαλεί τον εαυτό του φίλο ή οπαδό του Παναθηναϊκού να οραματίζεται το «Τριφύλλι» να βολοδέρνει στα τοπικά; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι, λοιπόν, γιατί ο αφανισμός μας είναι πιο κοντά απ όσο νομίζουμε. «Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ, παναθηναϊκέ, μεγάλε και τρανέ», λέει ο ύμνος που τραγουδάμε όλοι από μέσα μας, αλλά πιο δυνατά πριν από κάθε παιχνίδι σε κάθε σπορ που υπάρχει το «Τριφύλλι»! Στο ΟΑΚΑ, στη Λεωφόρο, στην Κυψέλη, στον «Τάφο»…

Για να ξαναγίνει μεγάλος ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζονται μεγάλα πορτοφόλια. Τα έξοδα μπορούν να καλυφθούν όταν υπάρχει πραγματική θέληση κι αυτό φάνηκε από την διοίκηση που αποχωρεί. Αγάπη για το σύλλογο χρειάζεται κι αυτό είναι το δυσεύρετο πλέον. Δεν είναι οι αριθμοί το μεγάλο μας πρόβλημα, αλλά το γεγονός ότι είναι λίγοι οι αληθινοί Παναθηναϊκοί, που δίνουν και την ψυχή τους από το μετερίζι του ο καθένας.

ΥΓ1: Για τα αγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι. Είναι το ελάχιστο η ήττα από τον Παναιτωλικό.

ΥΓ2: Δεν θα έλεγε κανείς πως ήταν ενδεδειγμένος ο τρόπος που αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος από την ομάδα. Πάντως προκάλεσε μεγάλο πανικό…

ΥΓ3: Από… «παναθηναϊκαρες» χορτάσαμε! Ήρθε η ώρα να δούμε τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ