Προκλητικά «στ’ @ρχιδια τους» αυτή η ομάδα!

Η προκλητική «θέση» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από την τραγική εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό, φανερώνει πλέον με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του.

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Για το σημερινό παιχνίδι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που απέσπασε την εντός έδρας ισοπαλία από τον Λεβαδειακό τα λέει όλα. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε όμως. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούν να σηκώσουν την ευθύνη ενός ακέφαλου σωματείου. Ναι, ο Ουζουνίδης θα κάνει τα λάθη του. Ναι, οι παίκτες θα κάνουν τα λάθη τους. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι πως έχει μια διοίκηση, η οποία μετά από μια τραγική εμφάνιση της ομάδας, αντί να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, απέδειξε πόσο «στ’ @ρχίδια της» είναι αυτός ο σύλλογος. Και συγγνώμη για τον έκφραση, αλλά όταν σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχεις χάσει 0-3 από τον Λεβαδειακό, δεν έχει γίνει κανένα εις βάρος σου διαιτητικό λάθος, βγαίνουν οι «κύκλοι» σου και ξεστομίζουν τα λόγια που ξεστόμισαν, τότε είναι φανερό πως ούτε καν προσπαθείς να κρύψεις πως προσπάθεια σου είναι να εξυπηρετήσεις άλλα συμφέροντα, σίγουρα όχι ποδοσφαιρικά και οπωσδήποτε όχι Παναθηναϊκά.

Ας θυμηθούμε λίγο τη θέση της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι όμως, για να μη μιλάμε στον αέρα:

«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου».

Διαβάζουμε για κυβερνητική διαπλοκή. Διαβάζουμε για media. Διαβάζουμε για λαθρεμπόρια τσιγάρων. Συναλλαγές με ξενόφερτα συμφέροντα. Τι σχέση έχουν αυτά με τον Παναθηναϊκό κύριοι; Ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε τον Παναθηναϊκό για τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα; Και ποιος σας είπε πως υπάρχει έστω μια στο εκατομμύριο ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ακολουθήσει αυτό το παιχνίδι;

Είναι δυνατόν να καθιστάτε με τόσο προκλητικό τρόπο τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο ως ένα πολιτικό «όπλο» για τον κάθε Μητσοτάκη και την κάθε Νέα Δημοκρατία. Και φυσικά το ίδιο θα ίσχυε αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης, αλλά ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Παπανδρέου ή τέλος πάντων ο κάθε λογής «τσαρλατάνος» που νομίζει πως οι φίλαθλοι μιας ομάδας θα κατευθυνθούν προς το μέρος τους με έναν τόσο φθηνό τρόπο.

Αυτά τα λίγα για σήμερα, όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη μας περνάνε και για… κόπανους.

Απόκτησε το ολοκαίνουργιο t-shirt του Νίκου Παππά αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ