Ο Γιαννακόπουλος δικαιούται ανταπόκρισης!

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας επισημαίνει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οφείλουν να συσπειρωθούν μετά το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συστήνει υπομονή για τις εξελίξεις.

Advertisement

Ήταν βέβαιο εκ των προτέρων, ότι η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα άφηνε πολλούς ανικανοποίητους και θα δημιουργούσε αρκετά ερωτηματικά. Η μοναδική περίπτωση να ίσχυε το αντίθετο θα ήταν να δήλωνε ρητά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ότι θα αγόραζε άμεσα την ΠΑΕ, αυτός και οι “συμπαίκτες” του, θα εκτόξευε το μπάτζετ και θα διέλυε το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οτιδήποτε άλλο, δεν θα αρκούσε στους περισσότερους.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Στον αντίποδα, είναι γεγονός ότι η τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου περιλαμβάνει πολλά «αν» και «ίσως». Ο Γιαννακόπουλος θέτει προϋποθέσεις για να υλοποιήσει το εγχείρημα του PAO Foundation και αυτό δεν αρέσει σε φίλους του «Τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν κουραστεί με τα τεκταινόμενα στην ομάδα ποδοσφαίρου και απαιτούν μία μόνιμη λύση. Αλλά, το “θέλω” με το τι είναι εφικτό, δεν είναι πάντα ταυτόσημα.

Αναμφίβολα, άπαντες θα προτιμούσαν να εμφανιστεί ένας λεφτάς και να πει: «Αλαφούζε, φέρε μου τις μετοχές τώρα και εγώ θα βάλω άμεσα 40 εκατομμύρια ευρώ». Όμως, ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί. Μάλλον, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, παρά στην πραγματικότητα.

Στη ζωή, πρέπει να προχωράμε με ρεαλισμό και όχι με ονειροβασίες. Αυτή τη στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μία πρόταση για το “αύριο” του Παναθηναϊκού. Καλή, κακή, μέτρια, ας την χαρακτηρίσει όπως θέλει ο καθένας. Όμως, είναι η μοναδική και από τη στιγμή που ο Αλαφούζος ψάχνεται για να φύγει, δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.

Ο υπογράφων θα ήθελε μία πιο ξεκάθαρη λύση και το κυριότερο, μία άμεσα εφαρμόσιμη λύση. Επειδή, αναγκαστικά, με τον τρόπο που ενεργεί ο Γιαννακόπουλος, θα χρειαστεί χρόνο. Κυρίως, για τις επαφές του με την Κυβέρνηση για τη συνολική χρήση του «Σπύρος Λούης». Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Γιαννακόπουλος είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος και αυτός με το ιδανικό προφίλ, λόγω οικογενειακών καταβολών, αποτελεσματικότητας και ιστορικού, όλοι οφείλουμε να δείξουμε υπομονή.

Επιπλέον, είναι πασιφανές ότι ο Γιαννακόπουλος θέλει να διαπιστώσει συσπείρωση και στήριξη στο εγχείρημα του. Οι οπαδοί του έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ανταποκριθούν. Ο Γιαννακόπουλος δικαιούται όσο κανένας άλλος να ζητά ανταπόκριση από τον κόσμο, αφού παρά τα λάθη, τις παραλείψεις και τις υπερβολές του, έχει κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία…

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά… Αρχής γενομένης από το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ούνικς Καζάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Γιαννακόπουλος περιμένει γεμάτες εξέδρες. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι αποθαρρυντικό για τον ίδιο και το εγχείρημα του. Εάν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φανεί ανακόλουθος στις εξαγγελίες του, εδώ θα είμαστε να τα πούμε. Για την ώρα, ας τον στηρίξουμε όλοι.

Απόκτησε το διαχρονικό t-shirt του Δημήτρη Διαμαντίδη αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ