«Ξόρκισε» τον κακό του «δαίμονα»!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-3 σετ της Νίκης Αιγινίου και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, γλιτώνοντας  την πιο «μαύρη» σελίδα της ιστορίας του.

 

Για να συμβεί αυτό, κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από το Αιγίνιο, μετά από συγκλονιστική και παθιασμένη εμφάνιση, «σπάζοντας» την αρνητική παράδοση απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.

Μία παράδοση που περιελάμβανε 3/3 ήττες την φετινή χρονιά (!) και όλες στο tie-break! Έτσι, με τη μία νίκη που κατέκτησε η ομάδα του «Τριφυλλιού», γλίτωσε τον υποβιβασμό και έστειλε στην Α2 την Νίκη, αποφεύγοντας – μεταξύ άλλων – και τις αναμετρήσεις της επόμενης χρονιάς.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύνολο 11 αναμετρήσεων, συμπεριλαμβανομένης και της χθεσινής, το 3-2 εμφανίστηκε τις 8 φορές, δείγμα του πόσο ισοδύναμες ήταν οι ομάδες τα χρόνια που αγωνίζονται ταυτόχρονα στην Volley League, ενώ ήταν η τρίτη φορά κατά την οποία προσπάθησαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό μέσω των Play-Out.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί από τους παίκτες της ομάδας του Αιγινίου 7 φορές, ενώ με την χθεσινή τους νίκη – παραμονή, έφθασαν στις 4 επικρατήσεις επί του αντιπάλου τους.

Τέλος, σημαντική ήταν η παρουσία 150 και πλέον φιλάθλων της ομάδας στην επίτευξη του στόχου της νίκης, ενώ πλέον όλοι περιμένουν το τι θα συμβεί με το project Γιαννακόπουλου («Athens Alive»), στο οποίο περιλαμβάνεται και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ