Με «σπασμένα» φρένα ως το τέλος!

Ο Κωνσταντίνος Πανάς σχολιάζει την εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού και επισημαίνει το πόσο απαραίτητο είναι να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Πασκουάλ. 

 

Σίγουρα όλοι έχουμε χάσει την πίστη μας προς το πρόσωπο του Πασκουάλ. Είναι φορές που τον κρίνουμε αυστηρά και τον σχολιάζουμε αρνητικά επισημαίνοντας μόνο αυτά. Λίγες είναι οι φορές που εύστοχα υπογραμμίστηκε η ευστροφία και η μαεστρία του στο παιχνίδι των «πρασίνων». Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κρατάει σε τόσο καλή κατάσταση την ομάδα και δεν είναι «βαρύ» να πω ότι παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη την δεδομένη στιγμή και ΙΣΩΣ, λέω ίσως… άδικα να μην μπόρεσε να βρίσκεται στο Final 4.

Είναι πολύ ευχάριστο μια δυνατή, γρήγορη και αθλητική ομάδα όπως ο Κολοσσός να μην μπορεί να πάρει ανάσα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ήταν «σβηστός». Ο Πασκουάλ μοιράζει το χρόνο και στέκεται σε παίκτες όπως ο Παππάς και ο Λεκαβίτσιους προκειμένου να τους έχει «ζεστούς» για τους τελικούς.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για τον Ολυμπιακό δεν έχει νόημα να συζητάμε και σίγουρα δεν πρέπει να σταθούμε ότι περνάει μια περίεργη κατάσταση. Σίγουρα το μυαλό τους είναι σε εμάς, ωστόσο αυτό είναι λάθος και προτρέχουν. Αντιθέτως, ο Πασκουάλ προσπαθεί να κρατήσει την συγκέντρωση υψηλή ακόμη και σε παιχνίδια όπως με τον Κολοσσό.

Είναι σημαντικό, επίσης, όταν θα μιλάμε για την επόμενη μέρα να έχουμε βασικούς πυλώνες τους Καλάθη και Τζέιμς. Τους Έλληνες Παππά, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλαϊτζάκη, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη και Κόνιαρη (ενδέχεται να τον κοιτάξουν αν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα στους Έλληνες). Και από ξένους τους Λεκαβίτσιους – Ντένμον αν και εφόσον κρίνει ο Πασκουάλ ότι μπορούν να σταθούν, τον Ρίβερς και τον Γκάμπριελ για έβδομο ξένο. Προσωπικά θα κρατούσα τον Τζέιμς Γκιστ μόνο στην περίπτωση που πάρει ελληνικό διαβατήριο. Τον αγαπάμε, αλλά…

Ο Σίνγκλετον είναι μια περίπτωση που αρέσει στο Πασκουάλ και θα κάνει τα πάντα να τον κρατήσει.

Από εκεί και έπειτα έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Κολοσσό και φύγαμε για… ημιτελικούς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ