«Κάψε» το σενάριο!

Απόψε από τη Λεωφόρο ξεκινάει η εκστρατεία σωτηρίας του Παναθηναϊκού και είναι γεγονός πλέον, πως δεν περισσεύει κανείς.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή λοιπόν. Ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό. Ώρα να μετρηθούμε, όπως τονίζαμε και πριν από περίπου μια εβδομάδα. Όπως επίσης τονίζαμε κι άλλα πράγματα. Όπως ότι τον Παναθηναϊκό δεν θα τον σώσει ο Γιαννακόπουλος, ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Κινέζος ή ο Άραβας, αλλά μόνο ο κόσμος του. Τους παραπάνω ξεχάστε τους. Ο ένας κάνει ό,τι μπορεί εκεί που μπορεί, ο άλλος τα «βρόντηξε» αδικαιολόγητα και ανήθικα προς όλους όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχουν στον χάρτη. Καιρός για μοιρολατρία δεν υπάρχει όμως πλέον. Πλέον είναι ώρα για πράξεις.

Πράξεις και όχι λόγια. Στο γήπεδο, όχι στα πληκτρολόγια. Με το χέρι στην τσέπη για την ομάδα. Τι μπορεί να δώσει ο καθένας για να «σώσει» τις Κυριακές και τις αναμνήσεις του; Ένα ευρώ; Δέκα; Εκατό; Όσα και να’ ναι, είναι καλοδεχούμενα. Ας μην περιμένουμε όμως από τον άλλον και… βλέπουμε. Ας μην περιμένουμε τον μεσσία. Ο Παναθηναϊκός έχει δύναμη και λαό και δεν χρειάζεται σωτήρες. Αρκεί να καταλάβει ο καθένας πως αν ενωθεί με το σύνολο, μπορεί να καταφέρει πολλά.

Είναι λοιπόν μια πολύ καλή αρχή το να γεμίσει η Λεωφόρος σήμερα το απόγευμα απέναντι στον ΠΑΣ. Φυσικά όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί. Την περασμένη Κυριακή το «Όλα Πράσινα» παρουσίαζε τη δική του πρόταση για τη σωτηρία του συλλόγου. Και αυτή δεν συμπεριλαμβάνει μόλις 16.000 Παναθηναϊκούς. Συμπεριλαμβάνει 60.000 και γιατί όχι και ακόμα περισσότερους. Γι’ αυτό είχαμε πει, πως το ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορεί να στεγάσει τα όνειρα μας για έναν Παναθηναϊκό που θα στηρίζεται στον κόσμο του. Ας γίνει όμως σήμερα η αρχή με μια άκρως δυναμική και Παναθηναϊκή βραδιά και τα υπόλοιπα σιγά σιγά θα έρθουν. Αρκεί το σημερινό να μην είναι «πυροτέχνημα». Από’ δω και πέρα, κάθε Κυριακή πρέπει να είναι μια γιορτή και μια μάχη παράλληλα. Για να καταλάβουν όλοι πως με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς. Το επιθυμητό σενάριο για ορισμένους, πως ο Παναθηναϊκός θα καταστραφεί, από σήμερα θα αρχίσει να «καίγεται».

Υ.Γ.: Αν ανάψει έστω κι ένα καπνογόνο απόψε στο γήπεδο, το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Ας μη βγάλουμε μόνοι μας για ακόμα μια φορά τα μάτια μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ