Η «ευκαιρία» που δεν πρέπει να χαθεί!

Στον απόηχο των όσων συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, ο Γιάννης Σαπουντζάκης σχολιάζει τα δυσμενή δεδομένα που αφορούν τον Σύλλογο, οποίος πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Το Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρου έγινε μία συζήτηση που κράτησε κάτι λιγότερο από δύο ώρες και από την οποία μπορούν να βγουν αρκετά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στα θέματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Φυσικά, το πλέον σημαντικό είναι αυτό της επόμενης ημέρας, καθώς η «Μάνα του Λόχου» δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει ρόλο… κομπάρσου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Είναι πολύ δύσκολο για την ιστορία που έχει ο σύλλογος να βλέπουν οι οπαδοί του την ομάδα να μένει μακριά, όχι μόνο από τα τρόπαια, αλλά ακόμα και από την διεκδίκησή τους. Πρέπει να βρεθεί μία λύση το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Απόκτησε πρωτοποριακά προϊόντα P&G με κέρδος έως και 68€!

Η όποια συζήτηση μπορεί να γίνει γύρω από την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πρέπει να ξεκινήσει από δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι ότι σε κανένα σημείο δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε προαναγγείλει. Στόχος του Δημήτρη Μπαλτάκου και των συνεργατών του ήταν η σωτηρία του Ερασιτέχνη και ο κατά το δυνατόν περιορισμός των χρεών που υπήρχαν. Ουδέποτε βγήκαν να δηλώσουν ότι θα επενδύσουν χρήματα στον Παναθηναϊκό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάποιον να μπορεί τώρα να τους κατηγορήσει για άρση των δεσμεύσεων τους. Το δεύτερο δεδομένο αφορά στην κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή.

Ζούμε αναμφίβολα σε μία χώρα που χαρακτηρίζεται από πολιτική αστάθεια και αυτό επηρεάζει ουκ ολίγες πτυχές της κοινωνίας. Παρ’ όλα αυτά, από την στιγμή που από την πλευρά της πολιτείας κλήθηκε η διοίκηση του Ερασιτέχνη να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων για πιθανή κατασκευή γηπέδου στο Γουδή, φυσικά και δεν θα μπορούσε να το αρνηθεί. Το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι, είναι ένα άλλο ερώτημα στο οποίο μονάχα ο χρόνος μπορεί να δώσει απάντηση.

Έχοντας, λοιπόν, τα δύο αυτά δεδομένα μπορεί να συνεχιστεί η όποια συζήτηση για την επόμενη ημέρα. Είναι αλήθεια ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτελεί τον μοναδικό επιχειρηματία που εξέφρασε ενδιαφέρον για να μπει στον Ερασιτέχνη και να βάλει χρήματα. Σήμερα, ωστόσο, έρχεται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αρνείται συνάντηση με μία επιτροπή που ουδεμία σχέση έχει με την απερχόμενη διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Μάλιστα, η θέση της πλευράς Γιαννακόπουλου κλείνει με την φράση «Χάθηκε μία ιστορική ευκαιρία». Επειδή, όμως, μία τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, ας ελπίσουμε ότι έστω και την ύστατη ώρα οι προσωπικές κόντρες θα περάσουν σε δεύτερο πλάνο, ώστε η αγάπη για τον σύλλογο να αποτελέσει προτεραιότητα και τελικώς να δοθεί μία λύση. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα δεδομένα θα δείχνουν Πρωτοδικείο με τις συνέπειες για τον σύλλογο στο εγγύς μέλλον να είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ