Η πίκρα και η… αλήθεια του Ουζουνίδη!

Ο Γιάννης Σαπουντζάκης, στον απόηχο της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, εκθέτει τα σοβαρότατα προβλήματα που προκύπτουν στον σύλλογο, ενώ σχολιάζει τη στάση του Μαρίνου Ουζουνίδη απέναντι στα διοικητικά ζητήματα.

Advertisement

Για μία ακόμα φορά σε εκτός έδρας αγώνα, θαρρείς πως έβλεπες άλλη ομάδα. Οι νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα και ΑΕΛ για το Κύπελλο έδωσαν κάποιες ελπίδες στον κόσμο ότι τουλάχιστον αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται. Όμως η εικόνα στο Αγρίνιο θύμισε και πάλι Χανιά και Κέρκυρα. Για να το αντιληφθεί αυτό κανείς, αρκεί να σκεφτεί πως κορυφαίος σε απόδοση για το «Τριφύλλι» ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Αν δεν ήταν και αυτός, ίσως τώρα να μιλούσαμε για ακόμα πιο άσχημο αποτέλεσμα.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Η ομάδα του Αγρινίου πήρε μία απόλυτα δίκαιη νίκη, δείχνοντας πως την θέλει περισσότερο. Πάλεψε περισσότερο για αυτήν, έβγαλε νεύρο, έβγαλε διάθεση. Αντίθετα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν τον απαιτούμενο τσαμπουκά, έδιναν την αίσθηση σε όποιον έβλεπε το ματς πως δεν ήταν νοητικά έτοιμοι. Αυτό ίσως είναι και το πιο ανησυχητικό σε ό,τι αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δηλώσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα δεν μπορούν βγάλουν αυτοματισμούς, μην έχοντας ακόμα την απαιτούμενη χημεία όμως το πρόβλημα στο χθεσινό ματς δεν ήταν μόνο αυτό. Φυσικά, ήταν και αυτό, όμως οι παίκτες από την πλευρά τους δεν φάνηκαν έτοιμοι και στο μυαλό για να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι.

Επειδή όμως μεγάλη σημασία έχουν και τα λόγια του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, αξίζει να αναφερθούμε και σε αυτά. «Κάποια πράγματα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν γιατί αυτή η κατάσταση δεν προχωράει». Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αυτό που έπρεπε. Βγήκε μπροστά και θέλησε σε αυτή την δύσκολη στιγμή να εξηγήσει αυτό που λίγο πολύ άπαντες αντιλαμβάνονται. Ότι δηλαδή δεν είναι εύκολο να δουλέψεις σε αυτές τις συνθήκες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που την δεδομένη χρονική στιγμή κρατάει τα αποδυτήρια στα πλαίσια του δυνατού. Θέλει και προσπαθεί να δουλέψει όμως για να το κάνει χρειάζεται να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις. Αυτές ακριβώς θέλει να εξασφαλίσει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

ΥΓ: Την ώρα που η ομάδα αναχωρούσε από το ξενοδοχείο ένας οπαδός του τριφυλλιού που βρισκόταν εκεί φώναξε προς τους παίκτες και τον προπονητή «Ο Παναθηναϊκός δεν πεθαίνει ποτέ». Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός, θα σηκωθεί και πάλι.

Η νέα εμφάνιση του Panathinaikos BC είναι κοντά μας! Προπαραγγείλτε τη τώρα με ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ