Διοίκηση και αρχηγός ανάξιοι του Παναθηναϊκού!

Τα δικαιώματα που δίνει η «πράσινη» διοίκηση και η ντροπιαστική κίνηση του Ζέκα, ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία ζητάει χρήματα που δεν ανταποκρίνονται στην αξία του.

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ξημερωθήκαμε λοιπόν σήμερα Κυριακή για να το διαβάσουμε κι αυτό. Ο Κάρλος Ζέκα λέει ζητάει αύξηση της τάξης του 50%, δηλαδή ετήσιες απολαβές 900 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που δεν έχει περάσει καλά-καλά ένας χρόνος από την τελευταία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και ανανέωση μέχρι το 2019. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά όμως. Σε ποια ομάδα του πλανήτη, όποτε έρχεται μια πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή, «σκάει μύτη» μετά από μια μέρα ο μάνατζερ του, ζητώντας αύξηση; Το είδαμε να γίνεται με τον Χουλτ, το βλέπουμε τώρα και με τον Ζέκα. Μόνο που για τον Χουλτ ήταν γνωστό πως υπήρχε δικαίωμα προσφυγής, ενώ στην περίπτωση του Ελληνοπορτογάλου δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ένδειξη. Δεν είναι βέβαια αυτό το ζήτημα. Το ζήτημα είναι ότι αυτή η διοίκηση έχει δώσει δικαιώματα για να συμβαίνουν όλα αυτά και για να παίζει ο Ζέκα και ο κάθε «Ζέκα» με τα συμφέροντα του συλλόγου.

Πάμε τώρα και στον ίδιο τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Ο οποίος αρχηγός του Παναθηναϊκού, όπως είπαμε και νωρίτερα, ανανέωσε το συμβόλαιο του πέρσι τον Αύγουστο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 κι αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Τσάβες, είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης των «πρασίνων», λαμβάνοντας 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Και μόνο ποδοσφαιρικά να το πάρουμε το ζήτημα, μιλάμε μεν για έναν ποδοσφαιριστή φιλότιμο, με άπειρα τρεξίματα, με φοβερά πνευμόνια και πάει λέγοντας, ωστόσο έχουμε να κάνουμε παράλληλα και με έναν χαφ, ο οποίος κάνει μια καλή κάθετη ή ένα ωραίο σουτ κάθε… Χριστούγεννα και Πάσχα. Με λίγα λόγια, έχει σχεδόν μηδαμινή συνεισφορά στη δημιουργία του παιχνιδιού. Για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή λοιπόν, 600 χιλιάδες τον χρόνο είναι μια χαρά συμβόλαιο.

Και να μην ήταν όμως μια χαρά, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε από την άσημη Σετουμπάλ, βρίσκεται τώρα 6 χρόνια στην ομάδα, έγινε αρχηγός, του δώσανε να φοράει το «10» στην πλάτη, κατάφερε να γίνει Έλληνας και να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου και πάνω απ’ όλα, γνωρίζει από πρώτο χέρι την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Δεν μπορείς λοιπόν αγαπητέ κύριε Ζέκα, έπειτα απ’ όλα αυτά, να έρχεσαι μετά την πρώτη σοβαρή πρόταση που έχει έρθει σε 6 χρόνια και να πιέζεις για να πάρεις σχεδόν 1 εκατ. ευρώ από έναν σύλλογο με χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα. Είπαμε, πως πάνω απ’ όλα, το γεγονός πως επιτρέπεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι ευθύνη της διοίκησης. Ωστόσο, αυτή η κίνηση είναι μεγάλη ντροπή και από την πλευρά του Ζέκα. Και για όποιον υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι παιχνίδια του μάνατζερ του 29χρονου χαφ, τα οποία γίνονται εν αγνοία του τελευταίου, τότε ας βγει σήμερα ο Ζέκα και να πει πως αυτά που του χρεώνουν δεν ισχύουν. Μέχρι τότε, θα ισχύει πως ο Παναθηναϊκός έχει έναν αρχηγό, ο οποίος είναι ανάξιος να φοράει αυτό το περιβραχιόνιο.

Απόκτησε το ολοκαίνουργιο t-shirt του Νίκου Παππά αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ