Δεν του άξιζε αυτό του Λέτο!

Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για την υπόθεση με το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Λέτο και αναδεικνύει το μεγάλο «φάουλ» από πλευράς διοίκησης, στην περίπτωση του Αργεντινού.

Ο Λέτο λοιπόν είναι ένα βήμα πριν κουνήσει «μαντήλι». Πότε και κανείς δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα στη ζωή, αλλά μόνο με θαύμα θα (παρα)μείνει κάτοικος Λεωφόρου ο Αργεντινός και την επόμενη σεζόν.

Απόκτησε πρωτοποριακά προϊόντα P&G με κέρδος έως και 68€!

Η περίπτωσή του ήταν εξαρχής ιδιαίτερη και έτσι έπρεπε να την διαχειριστεί κι η διοίκηση. Δεν το έκανε όμως. Και το «φάουλ» από πλευράς Παναθηναϊκού, δεν έγκειται στο ότι μπορεί απλά να μην θέλουν τον Λέτο. Προσωπικά θα δεχόμουν την άποψη ότι ο 30χρονος, λόγω τραυματισμών και καταπόνησης, δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά το «πράσινο» σύνολο.

Αν λοιπόν όντως στο «τριφύλλι» δεν πίστευαν στις ικανότητες του Λέτο, θα ήταν προτιμότερο να μην του κάνουν καθόλου πρόταση. Να τον φωνάξουν στα γραφεία της ΠΑΕ, να του αναλύσουν το σκεπτικό του, ούτως ώστε ο «Σέμπα» να σκεφτεί κατόπιν ήρεμα και καθαρά, τι ζητά πια από την καριέρα του, μακριά από την Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός όμως επέλεξε τον λάθος δρόμο. Να προσεγγίσει δηλαδή τον παίκτη και να του προτείνει ανανέωση μ’ ένα ποσό γύρω στις 150.000-200.000 ευρώ, τη στιγμή που άπαντες γνώριζαν ότι δεν θα το δεχόταν με τίποτα ο ποδοσφαιριστής.

Όταν λοιπόν κάνεις μία προσφορά σε έναν παίκτη, την οποία ξέρεις σίγουρα πως θα απορρίψει (καθότι έχει διαφορετικές απαιτήσεις), τότε αυτό δεν λέγεται ενδιαφέρον στην πράξη. Βέβαια κι ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του ενδεχομένως να έχει το δικό του σκεπτικό.

Να κοστολογεί δηλαδή τον Λατίνο άσο με βάση όσα αντικειμενικά μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο, που αυτή τη στιγμή δεν είναι πολύ πάνω από ένα ποιοτικό μισάωρο.

Και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν το δικό τους σκεπτικό, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει, είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να χάσει έναν παίκτη, που αντιπροσωπεύει τα τελευταία κραταιά χρονιά της ομάδας και που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ