2+2 τα προβλήματα ενόψει ΠΑΣ

Με τέσσερα προβλήματα διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» το απόγευμα της Δευτέρας (24/9), προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Δώνη, καθώς δυο παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά κι ακόμη δύο νεαροί έμειναν εκτός.

Χωρίς τον Έργκους Κάτσε, αλλά και τρεις ακόμα παίκτες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός μέσος του «Τριφυλλιού» ο οποίος στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική σε σημείο προηγούμενου τραυματισμού στον έσω σύνδεσμο, ξεκίνησε σήμερα αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Από κει και πέρα ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Τζανδάρης, όπως και ο Αποστολάκης, ενώ το Σάββατο στον αγώνα της Κ19 ο Σέχου τραυματίστηκε στην αριστερή ιερολαγωνία και η μαγνητική που έκανε στο ΥΓΕΙΑ  έδειξε αμβλύ τραύμα στην περιοχή με εκτεταμένο αιμάτωμα στους γλουτιαίους. Έτσι, ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Σε ότι αφορά τη σημερινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο, όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό έκαναν αποφόρτιση, ενω στο δεύτερο οι υπόλοιποι, μαζί με όσους ήταν εκτός αποστολής, έπαιξαν σε έντονους ρυθμούς αγωνιστικά παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ