Όταν οι Παναθηναϊκοί βγήκαν στους δρόμους! (vid)

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έχει γίνει ποτέ για ελληνική ομάδα, με 30.000 φίλους του Παναθηναϊκού να βγαίνουν στους δρόμους και να απαιτούν αλλαγή ηγεσίας στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ήταν τέλη της σεζόν 2007-08, όταν το «Τριφύλλι» έβγαινε εκτός μάχης από έναν ακόμη τίτλο, μετά την ήττα του με 4-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Παράλληλα, η ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο είχε ηττηθεί πριν λίγο καιρό με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν φτάσει στα όρια τους.

Βέβαια, ίσως τη μεγαλύτερη ώθηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού για να βγει στους δρόμους, την είχε δώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος με την ίδρυση της ΠΕΚ, η οποία συμπεριλάμβανε πολλούς επιφανείς φίλους της ομάδας και υποσχόταν πως θα γιγάντωνε τους «πράσινους» αν κατάφερνε να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Η συνέχεια είναι γνωστή βέβαια και το αν τελικά αυτό το συλλαλητήριο έκανε περισσότερο καλό ή κακό στην ομάδα, αποτελεί εδώ και χρόνια κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων του «Τριφυλλιού». Ωστόσο, το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του έδειξαν τη δυναμική τους εκείνη την ημέρα, με την άνευ προηγουμένου συγκέντρωση και πορεία τους από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Λουκάρεως

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ