Χαλάει του Ιμπάρμπο στην Κίνα;

Δυσκολίες παρουσιάζονται σε σχέση με τη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Κίνα, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να στρέφεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Advertisement3

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Πλήρης ανατροπή των δεδομένων φαίνεται ότι υπάρχει όσον αφορά στη μετακίνηση του Ιμπάρμπο στην Κίνα και τη Γουχάν Ζαλ, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη στασιμότητα στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Όπως είναι λογικό, η προαναφερθείσα εξέλιξη μόνο ικανοποίηση δεν προκαλεί στον Παναθηναϊκό, με την έκβαση της υπόθεσης του Κολομβιανού να αποτελεί κομβικό παράγοντα για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι «πράσινοι». Η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο θα ελευθερώσει, εξάλλου, μία θέση ξένου, ενώ παράλληλα θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Όσο, όμως, η αποχώρηση του επιθετικού από την Κολομβία καθυστερεί, τόσο πιο δύσκολες θα γίνονται ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν το «Τριφύλλι», χαρακτηριστικότερη εκ των οποίων είναι αυτή του Ανσαριφάρντ.

Σύμφωνα, πάντως, με την εφημερίδα «Goal», ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του πελάτη του, στρέφοντας την προσοχή του στο πρωτάθλημα της γειτονικής Τουρκίας. Έτσι, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αναμένεται αργά ή γρήγορα να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ