Τόσοι ήταν οι… ήρωες της Λεωφόρου!

Παρά την παγωνιά, το χιόνι και την απογοήτευση του κόσμου από την πορεία του Παναθηναϊκού, το αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο του «Τριφυλλιού» τελικά δεν έσπασε!

Advertisement8

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Φυσικά, τα 1.398 εισιτήρια που κόπηκαν χθες το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου μόνο τιμητικό αριθμό δεν αποτελεί για τους «πράσινους», καθώς το συγκεκριμένο νούμερο υποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για ακόμα μια σεζόν που μοιάζει να είναι χαμένη.

Από’ κει και πέρα, κατά το παρελθόν έχει υπάρξει ακόμα μικρότερη προσέλευση στο γήπεδο των «πρασίνων» και μάλιστα όχι στο «Απ. Νικολαΐδης», αλλά στο ΟΑΚΑ. Ήταν την σεζόν 1998/99, όταν το «Τριφύλλι» αντιμετώπιζε τη Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν κοπεί μόλις 1.100 εισιτήρια!

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός δεν έγραψε χθες-για περίπου 300 εισιτήρια-ένα ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, ωστόσο αν δεν ακολουθήσουν καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, τότε δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ