Τα μεταγραφικά δεδομένα του Παναθηναϊκού

Εντείνονται οι προσπάθειες για την αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποτελεί το μεγάλο στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Advertisement3

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Αγώνα… δρόμου κάνουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, καθώς γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να αποδεσμευτεί ο Ιμπάρμπο και εν συνεχεία να αποκτηθεί ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός, για τον οποίον ενδιαφέρονται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ΠΑΟΚ, αποτελεί το διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη και ως εκ τούτου η διοίκηση του «Τριφυλλιού» προτίθεται να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο εξακολουθεί να είναι, πάντως, βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη εξελίξεων στην υπόθεση του Ανσαριφάρντ, καθώς αφενός θα αδειάσει θέση ξένου και αφετέρου θα εξοικονομηθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Εάν ο Ιρανός «κλείσει» σε κάποια ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο, τότε οι «πράσινοι» θα στραφούν στις εναλλακτικές τους επιλογές, με το όνομα του Σοτζέι Μασούντ να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Άντι Πόπα ναι μεν έχει προταθεί και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συμφωνία, πόσο δε μάλλον έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συμβόλαιο του Ρουμάνου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ώστε όταν αυτός μείνει ελεύθερος, να συνεχίσει την καριέρα του στο «Τριφύλλι».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ