Τέρμα τ’ αστεία, εδώ είναι Παναθηναϊκός!

Στα μπουζούκια γλέντησε τη χθεσινή… ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη ο Κάρλος Ζέκα, σε μια συμπεριφορά που αν μη τι άλλο δεν αρμόζει στον αρχηγό του «Τριφυλλιού».

Advertisement1

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Πορτογάλος χαφ επισκέφθηκε χθες το βράδυ το κέντρο «Φαντασία» στο οποίο τραγουδούν οι Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός, αγνοώντας το γεγονός πως πριν από λίγες ώρες η ομάδα του είχε γνωρίσει οδυνηρή ήττα από την Ξάνθη στη Λεωφόρο και πως σε λίγα 24ωρα ακολουθεί η κρίσιμη «μάχη» της Λιέγης απέναντι στη Σταντάρ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα… νυχτοπερπατημάτων στο «Τριφύλλι», καθώς την περασμένη Πέμπτη οι Ζέκα, Ρινάλντι και Στιλ γλέντησαν και πάλι μέχρι αργά το βράδυ στο μαγαζί «Αμίγκος» της Γλυφάδας.

Κυρίως λοιπόν ο Ζέκα-ως αρχηγός-αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, θα πρέπει να κατανοήσουν πως έχουν την τιμή να αγωνίζονται για έναν σπουδαίο σύλλογο και πως η συμπεριφορά τους θα πρέπει να είναι η ανάλογη. Παράλληλα, όσοι διοικούν αυτή την ομάδα θα πρέπει επίσης να καταλάβουν πως δεν γίνεται να υπάρχουν άτομα εντός αυτής που δεν κατανοούν που βρίσκονται και τι αντιμετώπιση απαιτεί η κάθε περίσταση.

Τα αστεία τελειώνουν για όλους, εδώ είναι Παναθηναϊκός!

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ