Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ανσαριφάρντ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες (11/1) ο ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί, πάντως, να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Advertisement3

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Η καθυστέρηση στην αποδέσμευση του Βίκτορ Ιμπάρμπο φαίνεται ότι, τελικά, θα αποδειχθεί καθοριστική όσον αφορά στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους και να συναντάται σήμερα (12/1) με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» θα εκφράσουν στην πλευρά του Ιρανού την επιθυμία να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή σε όποια ομάδα επιλεγεί, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού». Τη στιγμή που στο προσκήνιο βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, οι «πράσινοι» δεν δύνανται να κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του, καθώς δεν έχει ελευθερωθεί θέση ξένου στο ρόστερ.

Στην ουσία, μόνο η πιθανή επιθυμία του Ανσαριφάρντ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, κάτι το οποίο εάν ισχύει, θα ξεκαθαρίσει στο σημερινό ραντεβού μεταξύ του ατζέντη του ποδοσφαιριστή και του Πανιωνίου.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ