Ρε ανύπαρκτοι, λίγη τσίπα δεν έχετε;

Ο Μάρκος Στεφάνου γράφει για την αποψινή ξεφτίλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αναρωτιέται αν η Φουρέιρα έχει απόψε πρόγραμμα και αποκαλύπτει τον… Μπέντζαμιν Μπάτον του «Τριφυλλιού».

2picmonkey-collage

Κάτι τέτοιες ώρες πραγματικά οι σκέψεις είναι τόσες πολλές και το μυαλό τόσο θολωμένο που είναι καλύτερο να μη λέγονται και γράφονται πολλά. Είναι τόσο μεγάλη όμως η σημερινή ΞΕΦΤΙΛΑ που δεν γίνεται να περάσει έτσι. Και δεν θα περάσει έτσι, τουλάχιστον όσο είμαστε εμείς εδώ.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Και δεν είναι ξεφτίλα το να βρεθείς μια φορά σε κακή βραδιά και να μην αποδώσεις. Ακόμα και να ταπεινωθείς. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, μπάλα είναι και γυρίζει. Αλλά κύριε Αλαφούζε, αλήθεια ξέρετε ότι επί της προεδρίας σας ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη σε 16 αγώνες ευρωπαϊκών ομίλων; Να το ξαναγράψω: 1/16! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι ευθύνονται γι’ αυτό το νούμερο και θα πρέπει να λογοδοτήσουν κάποια στιγμή στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Όποιος θέλει να βρίσκεται σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πρέπει να καταλάβει πως εκπροσωπεί τα εκατομμύρια των οπαδών του. Όλοι οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να μας αδειάσουν τη γωνιά. Από προέδρους και προπονητές, μέχρι παίχτες και τεχνικούς διευθυντές. Το 0-3 στη Λεωφόρο είναι ντροπή, είναι ταπείνωση.

Και να σας πω και κάτι… Κατανοώ τις απώλειες, κατανοώ την κούραση (λες και ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πάει στο διάολο, το κατανοώ), κατανοώ την ατυχία. Αλλά ΔΕΝ κατανοώ και ΔΕΝ δέχομαι το να αφήνεις τον αντίπαλο να κάνει περίπατο στην περιοχή σου στο 93’ και να σε ρεζιλέψει, να σε ξεφτιλίσει.

Και απευθύνομαι στο σημερινό αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει την τιμή να φοράει τη φανέλα με το «Τριφύλλι» εδώ και πέντε χρόνια και να είναι πιο ανύπαρκτος από τους ανύπαρκτους. Η πορεία του πραγματικά ώρες ώρες μου θυμίζει… Μπέντζαμιν Μπάτον, αντί να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Τόσες ευκαιρίες στον κάλαθο τον αχρήστων. Κρίμα για τα εκατομμύρια νεαρά παιδιά που θα πλήρωναν για να βρίσκονται στη θέση του και δεν θα άφηναν τον κάθε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ να ξεφτιλίσει το «Τριφύλλι» μέσα στην ιστορική του έδρα. Κρίμα Διαμαντή…

Και δεν είναι φυσικά μόνο ο παραπάνω ποδοσφαιριστής. Είναι και πολλοί άλλοι που δυστυχώς δεν ξέρουν που βρίσκονται. Και για το γεγονός αυτό δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά αυτοί που τους έφεραν χωρίς να τους ενημερώσουν. Διότι σίγουρα δεν ξέρουν που βρίσκονται όσοι πουλάνε τσαμπουκάδες δίχως να τους καίγεται καρφί για το αν θα «κρεμάσουν» την ομάδα τους. Μάλλον δεν ξέρουν που βρίσκονται ούτε αυτοί που δηλώνουν… κόλλημα μετά το πρώτο τσίμπημα ή την πρώτη… γρίπη. Να σας θυμίσω λοιπόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ πως κατά το παρελθόν παίχτες του Παναθηναϊκού έχουν παίξει με κομμένους χιαστούς για την ομάδα. Διότι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ είστε μπροστά σε αυτούς και το τονίζω για να το καταλάβει και ο τελευταίος.

Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ.1: Αλήθεια, σήμερα έχει πρόγραμμα η Φουρέιρα ή οι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν που να… ξεσκάσουν μετά την ήττα;

Υ.Γ.2: Συγγνώμη για την ποιότητα του κειμένου, οι στιγμές είναι δύσκολες…

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ