Ο «δύσκολος» Ρινάλντι!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μπροστά του ένα αρκετά δύσκολο έργο και αυτό δεν είναι άλλο από τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

2olaprasina1908-gr-jpg2

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η αρχή των αποδεσμεύσεων έχει γίνει, με τον Κριστιάν Λεντέσμα να αποτελεί παρελθόν από το Κορωπί. Αγκάθι αποτελεί η υπόθεση του Ιμπάρμπο, με τον Ιβανόφ από την άλλη μεριά, να είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Με τον Λαουτάρο Ρινάλντι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όμως. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς κανένας σύλλογος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Το υψηλό συμβόλαιο του (350.000 ευρώ) είναι κι αυτό ένα δύσκολο κομμάτι, αφού δεν υπάρχει ομάδα να καλύψει μεγάλο μέρος του για να κάνει δικό της τον επιθετικό από την Λατινική Αμερική με την μορφή δανεισμού.

Στην «μαύρη» λίστα είναι και ο Κρίστοφερ Σάμπα. Ο μάνατζερ του θηριώδη αμυντικού ήδη έχει μιλήσει με την πλευρά του Παναθηναϊκού και φαίνεται να είναι κάπως πιο… διαλλακτικός όσον αφορά την λύση της συνεργασίας του πελάτη του με το «Τριφύλλι». Το γεγονός αυτό κάνει την περίπτωση του Κονγκολέζου εμφανώς πιο εύκολη, η οποία αναμένεται να τελειώσει σχετικά γρήγορα.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ