Να πάει στην Κρήτη ήρεμος!

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών και των χιλίων προβλημάτων, αντιμετωπίζει αύριο τον Κισσαμικό με φόντο τον τελευταίο στόχο που του έχει απομείνει.

Advertisementolaprasina1908.gr.jpg2.jpg.jpg

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης «σπάει» το κεφάλι του να βρει τρόπους να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα. Το Copa Africa είχε ήδη δημιουργήσει προβλήματα στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος βρήκε την λύση στα πρόσωπα των ΜπουμάλΒλαχοδήμου.

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Ωστόσο, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στην Λεωφόρο, κάποιοι μυικοί τραυματισμοί δημιουργούν στον Εβρίτη κόουτς μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς έχει αποδυναμωθεί η ομάδα τόσο στο χώρο του κέντρου, όσο και στο κέντρο της άμυνας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε θα προσφύγει και στην επιλογή των Ευαγγέλου και Τελάντερ, μη έχοντας άλλες λύσεις στα χέρια του.

Από την άλλη μεριά, όσες κι αν είναι οι απουσίες στον Παναθηναϊκό πρέπει να παλέψουν, ώστε να μην χάσουν και τον τελευταίο στόχο ή τουλάχιστον να μην τον χάσουν τόσο νωρίς.  Έτσι λοιπόν, κόντρα σε μια εμφανώς υποδεέστερη ομάδα, όπως ο Κισσαμικός, οι «πράσινοι» πρέπει να πετύχουν αύριο ένα σκορ ασφαλείας και να πάνε στην Κρήτη στις 24 του μήνα, όχι για ένα παιχνίδι must win, αλλά για ένα ματς που θα είναι σαφώς σε πιο ήρεμο πλαίσιο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ