Μόνο ο Παναθηναϊκός για Ισάκ!

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ώρες η μεταγραφή του Μίκαελ Ισάκ στην Γκενκ να φάνταζε βέβαιη, ωστόσο η βέλγικη ομάδα φαίνεται τελικά πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Σουηδό!

AdvertisementRANDERS, DENMARK - SEPTEMBER 19: Mikael Ishak of Randers FC looks on during the Danish Superliga match between Randers FC and Silkeborg IF at AutoC Park on September 19, 2014 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Ο Ισάκ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν έντονα τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ωστόσο μέχρι τώρα οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη Ράντερς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες ο παίκτης έδειχνε να χάνεται οριστικά για τους «πράσινους», αφού η Γκενκ είχε φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία, τόσο με τον ίδιο τον Ισάκ, όσο και με την ομάδα του. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο σύλλογος του Νίκου Καρέλη απέσυρε το ενδιαφέρον του, χαλώντας ουσιαστικά τη μεταγραφή στο «παρά πέντε».

Από’ κει και πέρα, από τη διεκδίκηση του νεαρού επιθετικού έχουν αποσυρθεί και οι Άντερλεχτ και Ζούλτε Βάρεγκεμ που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον, με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται πλέον πως παίζει μόνος του για τον Σουηδό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο τελευταίος θα καταλήξει τελικά στο «Τριφύλλι», αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις της Ράντερς.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ