«Μιχάλη ζεις!»

Έντεκα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, μετά από ενέδρα «θανάτου» με οπαδούς του Ολυμπιακού.

filopoulos

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Μια μέρα που δεν θέλει κανείς να θυμάται για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, είναι η σημερινή, καθώς πριν από δέκα χρόνια δολοφονήθηκε ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος.

Ο 25χρονος Φιλόπουλος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από οπαδούς του Ολυμπιακού, σε ένα ραντεβού «θανάτου» που είχε προγραμματιστεί λίγο πριν από έναν τελικό στο βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους.

Περίπου 400 άνθρωποι είχαν γνώση για την συμπλοκή που επρόκειτο να γίνει, χωρίς κανένας να υπολογίζει τις τραγικές συνέπειες της απώλειας μιας ζωής. Ένας άνθρωπος έχασε άδικα την ζωή του από… άρρωστα μυαλά, που θεωρούν πως σκοτώνοντας έναν οπαδό αντίπαλης ομάδας, σκοτώνουν και την ίδια.

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Το ακόμα πιο αρρωστημένο, πάντως, είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραβούσαν σε βίντεο (από κάμερα κινητού) τα βασανιστήρια και τα μαχαιρώματα σε βάρος του Φιλόπουλου, σαν μια πράξη περηφάνιας για τους ίδιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ