Κουτρουμπής: «Στόχος μας είναι το Κύπελλο»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, τονίζοντας ότι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα.

2olaprasina1908-gr-jpg2

Θέτοντας ως μοναδικό στόχο του «Τριφυλλιού» το κύπελλο, ο Γιώργος Κουτρουμπής δήλωσε πως οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν σκληρά με σκοπό να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα, παρότι η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός: 

«Συμφωνώ ότι έλειπε ενέργεια. Όπως φάνηκε δεν προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο ματς, παρόλα αυτά ο αντίπαλος είδαμε πως πήγε πιο δυνατά στις φάσεις. Κέρδισαν πιο πολλές μονομαχίες και δίκαια κέρδισαν το ματς.

Με την έλευση του νέου προπονητή δουλεύουμε καθημερινά για να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω στη συνέχεια πως θα τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα όπως ξέρουμε έχει απομακρυνθεί πολύ, στόχος μας είναι το Κύπελλο και θα δούμε τι θα καταφέρουμε στη συνέχεια.

Με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή ή με τη Λάρισα, σίγουρα αδικούμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αλλά πρέπει να το δείξουμε, δουλειά χρειάζεται και θα δούμε στη συνέχεια. Πιστεύω πως εμείς πρέπει να αλλάξουμε μόνοι μας την κατάσταση. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Μετά δεν ξέρω τι έφταιξε και είχαμε τόσο αρνητικά αποτελέσματα, είναι ευθύνη δική μας όμως και πρέπει να το αλλάξουμε».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ