Ιταλικά… μυθεύματα για Ρινάλντι!

Ως μεταγραφικό στόχο της Φιορεντίνα παρουσιάζει τον Λαουτάρο Ρινάλντι ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο εμφανίζει τον Αργεντινό επιθετικό ως δανεικό στον Παναθηναϊκό!

Advertisement1

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Ένα δημοσίευμα, το οποίο δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα, δημοσίευσε πριν από λίγο ιταλική ιστοσελίδα. Πιο συγκεκριμένα, η «ilsussidiario.net» αναφέρει ότι ο Ρινάλντι βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της Φιορεντίνα. Παράλληλα, στο συγκεκριμένο κείμενο υπάρχει και μια λανθασμένη πληροφορία, καθώς αναφέρεται πως ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από την Αρχεντίνος στους «πράσινους», κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Από’ κει και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν απίθανο να ενδιαφέρεται μια ομάδα σαν την Φιορεντίνα για τον Ρινάλντι, καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει απογοητεύσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με το «Τριφύλλι», καθώς δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ στους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην ομάδα. Αυτό έχει οδηγήσει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, την ώρα που το όνομα του Ρινάλντι έχει προστεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ