Θέλει Λέτο, αλλά υπό όρους!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να κρατήσουν στο «Γ. Καλαφάτης» τον Σεμπάστιαν Λέτο ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, αλλά με τους δικούς τους όρους.

Advertisementolaprasina1908

Αρκετή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την υπόθεση παραμονής του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό, η οποία φούντωσε έπειτα από το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά και τις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το ματς.

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Είναι αλήθεια ότι οι δύο πλευρές μίλησαν προς το τέλος του περασμένου Νοέμβρη, ωστόσο δεν επήλθε συμφωνία, καθώς όπως έχουν αφήσει οι «πράσινοι» να εννοηθεί, ο παίκτης ζήτησε να αυξηθούν οι ετήσιες απολαβές του σε ποσά άνω των 500.000 ευρώ. Από τη μεριά του, το «Τριφύλλι» φέρεται να προτείνει στον Αργεντινό συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους + 1 (οψιόν ανανέωσης για μια ακόμη σεζόν), με ετήσιες απολαβές σαφώς πιο κάτω από το προαναφερθέν ποσό. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζεται ότι ο Λέτο συμβιβάζεται ακόμη και με ένα ποσό που θα κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ ανά έτος.

Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει νέο ραντεβού του «Σέμπα» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο προς τα τέλη Γενάρη – αρχές Φλεβάρη, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ