Διαψεύδει για Γουακάσο ο Παναθηναϊκός!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια, τα οποία φέρνουν τον Γουακάσο κοντά σε ισπανική ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει τελικά.

Advertisement1

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Από χθες το βράδυ, ορισμένα δημοσιεύματα τα οποία επικαλούνται ισπανικές πηγές, κάνουν λόγο για επαφές του Γκανέζου χαφ με σύλλογο από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι η Λας Πάλμας, στην οποία είχε αγωνιστεί και πέρσι ο Γουακάσο.

Ωστόσο, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν τον 26χρονο μέσο στο ρόστερ τους, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί αγωνιστικά το κενό που θα υπάρξει αν ο τελευταίος αποχωρήσει άμεσα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» διαψεύδουν πως έχουν δεχθεί την οποιαδήποτε κρούση από ομάδα του εξωτερικού για τον Γουακάσο, κάτι που θα έπρεπε να έχει συμβεί αν υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Εν κατακλείδι, στο στρατόπεδο του «Τριφυλλιού» περιμένουν την επιστροφή του παίκτη από το Κόπα Άφρικα στις αρχές του επόμενου μήνα, όταν και ο Ουζουνίδης θα αρχίσει να τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια της ομάδας του. Από’ κει και πέρα, τόσο η αγωνιστική παρουσία, όσο και η συμπεριφορά του Γουακάσο, θα αξιολογηθούν μέχρι το καλοκαίρι και τότε αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ