Γι’ αυτό ξέσπασε ο Λέτο!

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς φημολογείται ότι προηγήθηκε… «στόλισμα» από οπαδό του Παναθηναϊκού.

Advertisementolaprasina1908

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα αρνητικά αποτελέσματα της έως τώρα σεζόν έχουν δημιουργήσει μία άνευ προηγουμένη πίεση στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο στο οποίο σκόραρε το «Τριφύλλι», κατέστησαν το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο λυτρωτικό, με τους έξαλλους πανηγυρισμούς να είναι έως ένα βαθμό αναμενόμενοι. Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντινός επιθετικός ξεπέρασε το… συγκεκριμένο βαθμό και άπαντες προσπαθούσαν να καταλάβουν το λόγο για τον οποίο ο «Σέμπα» πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο.

Τελικά, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Πράσινη», οι χαρακτηριστικές χειρονομίες του Λέτο αποτέλεσαν την απάντησή του σε μία λεκτική επίθεση που δέχτηκε από οπαδό στη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου. Θέλησε, δηλαδή, με αυτή την κίνηση να δείξει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, διαθέτουν τα απαραίτητα… «guts», ώστε να αγωνίζονται σε μία τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ