Βαγγέλη, κέρδισες…

Έπειτα από την ντροπιαστική ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μάρκος Στεφάνου γράφει για το «κύκνειο άσμα» της εποχής Αλαφούζου και… υποκλίνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη που εν τέλει κέρδισε με τις ευλογίες παρακράτους και… Παναθηναϊκού.

2picmonkey-image

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Το έχει η μοίρα μας φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να τα λέμε υπό βαρύ κλίμα, κατηφές και μίζερο. Ποιες μέρες θα μου πείτε; Χρόνια ολόκληρα είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τον σύλλογο που αγαπάμε υπό αυτές τις συνθήκες. Ευχή και κατάρα μαζί να είσαι Παναθηναϊκός στις μέρες μας, ειδικά για εμάς τους νεότερους που για κάθε μια χαρά έχουμε πάρει άλλες εκατό πίκρες. Ακόμα δυσκολότερο θα είναι αυτό για τις επόμενες γενιές, μέχρι αυτό το σπάνιο είδος που αναφέρεται ως «φίλαθλος του Παναθηναϊκού» να εξαλειφθεί τελείως.

Εδώ και 3,5 χρόνια που γράφουμε καθημερινά από αυτή εδώ τη σελίδα για την ομάδα μας, προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κάνουμε το αυτονόητο. Να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και να βγάλουμε στη φόρα όλα αυτά που μας «αρρωσταίνουν» κάθε Κυριακή. Όλους τους αλήτες που παίζουν με τα νεύρα μας, παίζουν με το σύμβολο μας, παίζουν με τα ιδανικά μας. Είτε τα διαβάζει ένας, είτε τα διαβάζουν 1.000, είτε 1.000.000 για εμάς το ίδιο είναι. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε τη δύναμη να τα βάλουμε μαζί τους. Όμως κανείς δεν μας βοηθάει να τα βάλουμε μαζί τους.

Πρώτα απ’ όλα όσοι διοικούν τον Παναθηναϊκό, έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα για τον Παναθηναϊκό, έγιναν οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού. Όσοι αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη για τον Παναθηναϊκό, είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού. Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, οπαδοί, οργανωμένοι σήμερα έγιναν οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού.

Ο εχθρός έχει όνομα κι επίθετο. Και σήμερα βγήκε μπροστά στις κάμερες και δήλωσε «ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ». Κύριε Γιάννη Αλαφούζε, σήμερα δικαιώσατε τον μεγαλύτερο εχθρό του Παναθηναϊκού. Και τον δικαιώσατε για κάτι που μόνο ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ θα μπορούσε να τον κάνει να νιώσει δικαιωμένος. Ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ένα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ σήμερα έχρισαν νικητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γι’ αυτό κύριε Αλαφούζε στη συνείδηση όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού σήμερα τελειώσατε. Αυτό ήταν το «κύκνειο άσμα». Όσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οφείλω να παραδεχτώ μια αλήθεια που δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα ερχόταν η ώρα να το κάνω: Βαγγέλη κέρδισες…

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ