Φιλικό…κεκλεισμένων, στην Ξάνθη μόνος…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην Καλλιθέα, στην πρόβα τζενεράλε που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, παρουσία ΜΑΤ για αποφυγή επεισοδίων σε παιχνίδι χωρίς θεατές και η ΠΑΕ δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει καν εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Ξάνθη!

Η λέξη ξεφτίλα ωχριά μπροστά στις ντροπιαστικές κινήσεις της διοίκησης Αλαφούζου, που απομονώνει πλήρως την ομάδα από τον κόσμο της για…αποφυγή επεισοδίων, φέρνοντας τον στα όρια του ώστε αν γίνουν επεισόδια, να τον δείχνουν και με το δάχτυλο!

Έτσι, μετά το φιλικό στην Καλλιθέα απέναντι στην ομάδα της Λειβαδειάς, ο Αλαφούζος δε θέλει τον κόσμο ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης, με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να αγωνίζονται σε μια ιδιαίτερα «αφιλόξενη» έδρα για την ομάδα μόνοι τους.

Βεβαία, το ότι δεν έχουν βγει καν διαρκείας μόλις 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, φανερώνει ξεκάθαρα την πρόθεση απομόνωσης ομάδας και κόσμου. Δεν αποκλείεται και γι’ αυτό, σε λίγο καιρό, να φταίει ο κόσμος που δε πηγαίνει, η ΚΑΕ και ο «κακός» Ερασιτέχνης, αλλά η ΠΑΕ να μην ευθύνεται (όπως πάντα…) πουθενά.

Αστείες καταστάσεις, από τον πιο επικίνδυνο ιδιοκτήτη που γνώρισε η ομάδα στα 110 χρόνια ιστορίας που φαίνεται να λειτουργεί με μοναδικό σκοπό να την διαλύσει και να την οδηγήσει στη Β’ Εθνική, κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει πολύ πιθανό..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ