Φάκελος πληρωμές: Υποχρεώσεις πολλές, αντοχές μηδαμινές!

Τα 1,3 εκατ. ευρώ που χρειάζονται στο «πράσινο» στρατόπεδο κι η φημολογούμενη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου για συνδρομή, που ακόμα και αν γίνει πράξη, δεν αρκεί για να πληρωθούν οι δόσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ χρειάζεται προσεχώς ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πληρωθούν οι δόσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Ώστε αυτομάτως, έτσι, να ακυρωθεί το δικαίωμα προσφυγής, που τόσο θέλει ν’ αποφύγει ο σύλλογος (ο Χουλτ μοιάζει έτοιμος ν’ ακολουθήσει αυτή την δίοδο άμεσα).

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Επειδή τα πράγματα είναι οριακά και οι αντοχές μηδαμινές, ασκούνται πιέσεις προς τον Γιάννη Αλαφούζο να συνεισφέρει οικονομικά. Μάλιστα με βάση κάποια σενάρια, ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος προσανατολίζεται στο να βάλει κάποια χρήματα, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», θα προσεγγίζουν τις 500 χιλ. ευρώ (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 300 χιλ. ευρώ).

Ωστόσο είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες επ’ αυτού (σ.σ. την έστω ελάχιστη χρηματοδότηση από Αλαφούζο), ως αποτέλεσμα της στάσης που έχει κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό ο επιχειρηματίας. Ακόμα κι έτσι όμως, τα χρήματα δεν φτάνουν για να πληρωθούν όλοι στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, είναι που εγκυμονεί κινδύνους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ