Υψηλής έντασης η προπόνηση, χειρουργείο ο Κουντουριώτης

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο.

Και σήμερα, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, απουσίαζαν οι 12 διεθνείς, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Γιόχανσον,Κάτσε,Μουνιέ και Στάικος.

Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης με πολλά τρεξίματα και έμφαση στην αντοχή, ενώ συμμετείχαν και 10 ποδοσφαιριστές από την Κ19. Αυτοί ήταν οι Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Σκεντεράϊ, Καραγιάννης και Χριστοδούλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος πριν την έναρξη της προπόνησης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το «Τριφύλλι».

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Χρήστος Κουντουριώτης χειρουργήθηκε σήμερα στο ΥΓΕΙΑ από την ωτορινολαρυγγολόγο Ανατολή Παταρίδου, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ρινική κοιλότητα. Στον ποδοσφαιριστή έγινε αφαίρεση ρινικών πολύποδων και κογχοπλαστική και η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται σε 20 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ