Το πλάνο για την μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση!

Από την πρώτη στιγμή που ήταν γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κάνει μόνο μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, οι Δώνης-Νταμπίζας συμφώνησαν ώστε αυτή να γίνει στην θέση του βασικού επιθετικού.

Παρά το ότι βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στην Ξάνθη, αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει βρεθεί ακόμα και έτσι πλέον στόχος είναι να έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα ώστε αν δεν αγωνιστεί στα «Πηγάδια», να αγωνιστεί τουλάχιστον στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ.

Ο τελευταίος υποψήφιος για την μεταγραφή αυτή ακούει στο όνομα του Κρίστιαν Λόπεθ (ελεύθερος, πέρσι είχε 16 γκολ σε 39 συμμετοχές με τη Λανς στη Β’Γαλλίας), ο οποίος έχει ξεχωρίσει από την τριάδα επιθετικών που κοιτάζουν αυτή τη στιγμή οι Δώνης και Νταμπίζας. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι έχουν ανεβασμένο κασέ που ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου δεν μπορεί να προσεγγίσει.

Εξάλλου, οι άνθρωποι των «πρασίνων» θέλουν να προχωρήσουν και να «κλείσουν» τις περιπτώσεις των Καμπετσή και Βέργου, ώστε να συνθέσουν μία τριάδα επιθετικών που θα μπορεί να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο και άμεσα γίνεται την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ