Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μόρις Νουσούεφ και το «Όλα Πράσινα» σας παρουσιάζει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, που αφήνει τη Βουδαπέστη με προορισμό την Αθήνα, μέσω βίντεο.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Την ευκαιρία στον Μόρις Νουσούεφ να δείξει τι αξίζει θέλησαν να δώσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναζητούν πλέον εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης του ρόστερ εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Έτσι, στη βάση αυτής της λογικής, οι «πράσινοι» θέλησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο σέντερ μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τη ΜΤΚ Βουδαπέστης (παρέμεινε στην Ουγγαρία από τις 30 Μαΐου του 2017 μέχρι και σήμερα), ώστε να ενταχθεί στην Κ20 του «Τριφυλλιού», με προοπτική να δοκιμαστεί ακόμη και στην πρώτη ομάδα, εάν και εφόσον βέβαια δείξει αυτά που πρέπει στο «Γ. Καλαφάτης».

Γεννημένος στη Μόσχα, αλλά μεγαλωμένος στο Λονδίνο, ο Μόρις Τσεβαλιέροβιτς Νουσούεφ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά, ενώ έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας, πέρα από το κέντρο. Θα καταφέρει να ξεχωρίσει; Αυτό θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

Δείτε το βίντεο (ο Νουσούεφ είναι ο παίκτης με τον αριθμό «14»):

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ