Το «μπαλάκι» στον Αλαφούζο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια και εξέφρασε τις προθέσεις του σχετικά με το «PAO Foundation» και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πετώντας έτσι το «μπαλάκι» στον Γιάννη Αλαφούζο.

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Η πολυαναμενόμενη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πλάνο αναγέννησης του Παναθηναϊκού ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (13/9), με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να απευθύνει κάλεσμα σε κόσμο και επιφανείς Παναθηναϊκούς, προκειμένου το «PAO Foundation» να λάβει σάρκα και οστά.

Από εκεί και πέρα, ο ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδος επισήμανε πως… «για να γίνει το πρώτο βήμα απαιτείται η παρούσα διοίκηση να παραδώσει την ΠΑΕ, απαλλαγμένη από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος». Με λίγα λόγια, η μπάλα πλέον έχει μεταφερθεί στο… «γήπεδο» του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλείται να αποπληρώσει όλα τα χρέη που «πνίγουν» την ομάδα, ώστε να την παραδώσει «καθαρή» σε μια ενδεχόμενη επερχόμενη διοίκηση.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει τονιστεί η πρόθεσή του να καλύψει ένα μέρος του χρέους του συλλόγου, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν ο εφοπλιστής θα μπει στη διαδικασία να καλύψει εξ ολοκλήρου τη «μαύρη τρύπα» που υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου και που υπολογίζεται πως υπερβαίνει τα 30 εκ. ευρώ σε βάθος 5ετίας. Πάντως, όπως και να ‘χει, το τοπίο δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, καθώς πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να δρομολογηθούν ενέργειες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ώστε να διαπιστωθεί εάν το «PAO Foundation» έχει ελπίδες υλοποίησης.

Απόκτησε το διαχρονικό t-shirt του Δημήτρη Διαμαντίδη αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ