Το διάστημα απουσίας του Κουρμπέλη

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εξετάστηκε και από το ιατρικό επιτελείο του «Τριφυλλιού».

Διαφορά γνωματεύσεων προέκυψε μεταξύ των ιατρικών επιτελείων της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, αφού στη «Γαλανόλευκη» γινόταν λόγος για θλάση, ενώ στο «Γ. Καλαφάτης» διαπιστώθηκε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά.

Πιο αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ότι έχει μόνο ένα αιμάτωμα στην έξω κεφαλή του γαστροκνήμιου και έτσι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 5-6 μέρες. Αυτομάτως, άπαντες στο «Τριφύλλι» ανακουφίστηκαν με την εν λόγω εξέλιξη, καθώς η αρχική εκτίμηση που προέκυψε από το «γαλανόλευκο» ιατρικό τιμ είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τόσο στον Γιώργο Δώνη, όσο και στους συνεργάτες του.

Έτσι λοιπόν, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα προλάβει να αγωνιστεί σε όλα τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο θα απουσιάσει από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία, όπως και από το ματς της 7ης αγωνιστικής της Superleague με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ