Το βάρος στην άδεια, δεν διαφοροποιείται ο σχεδιασμός

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ρίξουν μεγάλο βάρος στην επίτευξη χορήγησης αδειοδότησης από την ΕΠΟ για την επόμενη σεζόν, ενώ η περίπτωση του Πάνου Αρμενάκα δεν αναμένεται να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο.

Στην κορυφή της «πράσινης» ατζέντας δεν φιγουράρουν οι μεταγραφές ενόψει Γενάρη, αλλά η υπόθεση της αδειοδότησης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έχουν κάνει αρκετές κινήσεις προκειμένου να κλείσουν τα περισσότερα ανοιχτά «μέτωπα» οφειλών προς παίκτες και συλλόγους το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικές τις εξελίξεις στις υποθέσεις του Έκι Γκονζάλες και του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Συνεπώς, αυτό που απασχολεί περισσότερο τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα είναι η δυνατότητα μεταγραφικής ενίσχυσης το επόμενο καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς και δυσκολίες, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, στο οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι «πράσινοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια κινήσεων.

Πάντως, η περίπτωση του Πάνου Αρμενάκα, που βρίσκεται στο «Γ. Καλαφάτης» και προπονείται με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν αναμένεται να αλλάξει όλα τα παραπάνω, αφού ο παίκτης θα αποκτηθεί μονάχα εάν πείσει τον τεχνικό της ομάδας και εάν δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του συλλόγου, που είναι ήδη εξαιρετικά περιορισμένος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ