Του χρόνου με την… Κ15!

Ο Στέλιος Μπιτσώρης σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την ισοπαλία που απέσπασε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρεται στη μάγκικη κίνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Είναι η χειρότερη χρόνια στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όχι επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη εκτός έδρας και παλεύει για μια θέση στην πρώτη πεντάδα, αλλά γιατί ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας που έχει δοξάσει την Ελλάδα στα πέρατα της Γης διοικείται από αντί-Παναθηναϊκούς και βιώνει «μαύρες» στιγμές σε οικονομικό επίπεδο.

Ακόμη κι έτσι, ο μεγαλύτερος αντίπαλός του δεν μπόρεσε να τον κερδίσει σε κανένα από τα δυο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. Όπως στη Λεωφόρο, έτσι και στο (παλιό στάδιο) «Γ. Καραϊσκάκης», ο Παναθηναϊκός έδειχνε πιο σίγουρος, πιο δεμένος και πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό των πολλών εκατομμυρίων. Οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού, μπήκαν στο γήπεδο για να αποδείξουν πράγματα. Και το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Έκαναν τα «πλουσιόπαιδα» του Πειραιά να φαίνονται… χαμένα στο χορτάρι και αν εξαιρέσει κανείς κάποιες ελάχιστες στιγμές ήταν καλύτεροι. Ακόμη κι όταν οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν από την απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου να αποβάλει τον Βαγγέλη Οικονόμου στο 61′.

Τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού «πάτησαν» του Πειραιώτες στο σπίτι τους με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου μισή ώρα και έδειξαν ότι «ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή». Ψυχή, η οποία «ήταν εντός περιοχής», όπως έλεγαν κάποτε στον Πειραιά όταν ο Παπουτσέλης έδινε πέναλτι σε βάρος του Καλιτζάκη για μαρκάρισμα που σημειώθηκε περίπου ένα μέτρο μακριά από τη γραμμή, στην απαρχή της «παράγκας», όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα…

Του χρόνου (μακάρι ο σύλλογος να βρει το δρόμο του), όπως και να είναι η κατάσταση στα διοικητικά του «Τριφυλλιού», ελπίζω οι «πράσινοι» να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό χρησιμοποιώντας την… Κ15, μπας και μπορέσει να πάρει τη νίκη η ομάδα του Πειραιά.

ΥΓ: Ο Μαρίνος στη συν. Τύπου τόνισε πως η παράβαση στη φάση που καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού ήταν οριακά εκτός περιοχής. Και μαγκιά του Εβρίτη τεχνικού. Γιατί τα παντελόνια δεν είναι για το κρύο μόνο. Γιατί είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ