Τους θέλει δικούς του και… πληρωμένους!

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος του, με τον Παναθηναϊκό να επιχειρεί να αποκομίσει τα υψηλότερα δυνατά οφέλη από τον «Δικέφαλο».

Όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Πέμπτης, ο Μολέντο συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους «πράσινους» να βρίσκονται επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί για δύο λόγους. Αρχικά, διότι ο Παναθηναϊκός ζητά το ποσό των 300.000 ευρώ που θα λάβει να είναι άμεσο καταβλητέο και δεύτερον επειδή στο «Τριφύλλι» δεν επιθυμούν να αποκτήσουν τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Έργκους Κάτσε με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική μεταγραφή. Παράλληλα, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, οι δύο παίκτες θα είναι πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι το οποίο σημαίνει πως το κόστος της απόκτησης των δύο ποδοσφαιριστών θα είναι μηδαμινό.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όπως και να’ χει πάντως, με δεδομένο πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Μολέντο, την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στη μεταγραφή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ