Της προσφυγής… το κάγκελο!

Δικαστική εβδομάδα ξημερώνει για τον Παναθηναϊκό, με τα μέτωπα να είναι πολλά και απανωτά. Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδικάσεων των καταγγελιών από Βέμερ, Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν, Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Ο Ιανουάριος είναι ο πλέον κρίσιμος μήνας για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος καλείται να βρει οπωσδήποτε χρήματα, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι κίνδυνοι που παραμονεύουν από τη μη κάλυψή τους, είναι τεράστιοι (σ.σ. αφαίρεση βαθμών, απαγόρευση μεταγραφών κτλ.).

Το ζήτημα των προσφυγών, είναι αυτό που θ’ απασχολήσει περισσότερο τους «πράσινους». Στο «τριφύλλι» έμαθαν με κάθε επισημότητα, πια, το πότε θα εκδικαστούν οι καταγγελίες των πρώην ποδοσφαιριστών του. Για την ακρίβεια όπως ανακοινώθηκε, η προσφυγή του Γενς Βέμερ θα εκδικαστεί στις 10 του μήνα (15:00).

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Μάλιστα στην εν λόγω υπόθεση, υπάρχει και πρόσθετη παρέμβαση της Super League, υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Γερμανού. Την ίδια ακριβώς ημέρα (σ.σ. 10/1), μία ώρα μετά, στις 16:00, εκδικάζονται οι καταγγελίες των Χοσέ Τοτσέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Μάικλ Εσιέν. Σ’ ένα 24ωρό, δηλαδή, το «τριφύλλι» θα δώσει δικαστική μάχη σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα. Το πρόγραμμα των εκδικάσεων ολοκληρώνεται στις 11/1, όταν θα εξεταστούν οι προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη (ώρα 15:00).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ