Τεχνικός διευθυντής… δικό του παιδί!

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος αποτελεί πια παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μοιραία, στην ΠΑΕ ψάχνονται για τον άνθρωπο που θ’ αναλάβει, από εδώ και στο εξής, τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή. Μπορεί ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην είχε υπαλληλική σχέση με το «τριφύλλι», όμως ήταν εκείνος που έτρεχε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Φυσικά, η αναζήτηση για τον αντι-Διαμαντόπουλο μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ζητήματα επιβίωσης και οι επικρατούσες συνθήκες, μόνο ελκυστική δεν κάνουν την εικόνα του σωματείου. Εκτός των άλλων, ο επίδοξος τεχνικός διευθυντής θα έχει ουσιαστικά δεμένα τα χέρια του.

Δεν θα μπορεί ούτε να πουλήσει παίκτες (σχεδόν όλοι αποχώρησαν τον Γενάρη), ούτε και να αγοράσει φυσικά. Καθώς ως γνωστόν, λεφτά δεν διατίθενται από τη διοίκηση Αλαφούζου. Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην υπάρχει κάποια πολύ προχωρημένη περίπτωση, όμως από την ΠΑΕ έχουν θέσει συγκεκριμένα κριτήρια, για τον άνθρωπο που αναζητούν.

Σύμφωνα με το «Sportime», η επιθυμία των «πράσινων» είναι να δώσουν τα χέρια μ’ έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, ο οποίος όμως θα είναι άφθαρτος κι επιπροσθέτως, νεαρός σε ηλικία. Με πιο απλά λόγια, ψάχνουν έναν δεύτερο… Τάκη Φύσσα. Εφόσον αποκτηθεί κάποιος τεχνικός διευθυντής το επόμενο διάστημα, ο ρόλος του θα είναι καθαρά επικουρικός.

Θα τοποθετηθεί δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα συνδράμει στο έργο του 49χρονου τεχνικού, με μοναδικό σκοπό φυσικά να βγει ομαλά (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες τουλάχιστον) η φετινή αγωνιστική περίοδος. Πάντως να σημειωθεί κάτι εδώ. Η παρούσα διοίκηση δεν φαίνεται να έχει πολύ χρόνο ζωής. Αργά ή γρήγορα αναμένεται ν’ αλλάξει, πόσο μάλλον εφόσον βρεθεί ένας επιχειρηματίας (ή γενικότερα ένας επιχειρηματικός όμιλος), που θα θελήσει να επενδύει στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει, αυτομάτως, ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα έρθει, ενδέχεται να έχει ημερομηνία λήξης. Ωστόσο αυτό, θα είναι ένα στοιχείο γνωστό προκαταβολικά. Πάντως όπως επισημάναμε και χθες μέσα από το «Όλα Πράσινα», ιδιαίτερη βιασύνη δεν υπάρχει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ